Odpowiedz do tematu
:
Zanim ty z tych Białych Niedźwiedzi dojdziesz, to już będzie po rabunku, a może i po gwałtach ... Lepiej "jakby co" się u Svedosa w sejfie schować
:
Z tego zdjecia to moge prosic wszystkie na wynos bez pakowania 8)
:
Na Svedosa też zrobimy najazd
ALAMO napisał: |
Zanim ty z tych Białych Niedźwiedzi dojdziesz, to już będzie po rabunku, a może i po gwałtach ... Lepiej "jakby co" się u Svedosa w sejfie schować |
Na Svedosa też zrobimy najazd
:
Musowo!
Zanim ten drań Kadarius go przekabaci na zmianę testamentu, bo już sam słyszałem jak go urabiał ...!!
Zanim ten drań Kadarius go przekabaci na zmianę testamentu, bo już sam słyszałem jak go urabiał ...!!
:
he he he , ja juz z tym gostkiem jestem po słowie "0" />
:
A ty co się wtrancasz między wódkę a zakąskę??? to są poważne sprawy między dużymi chłopcami
ALAMO napisał: |
Musowo!
Zanim ten drań Kadarius go przekabaci na zmianę testamentu, bo już sam słyszałem jak go urabiał ...!! |
A ty co się wtrancasz między wódkę a zakąskę??? to są poważne sprawy między dużymi chłopcami
:
Z naciskiem na DUŻYMI czy CHŁOPCAMI ??
:
Odpowiedz do tematu
Jak ja cię zaraz NACISNĘ to zobaczysz
co do najazdu na mnie to serdecznie zapraszam - pamiętajcie że trzeba do mnie pukać nogą bo ręce powinny być zajęte! w jednej może być flaszka a w drugiej zagrycha
co do najazdu na mnie to serdecznie zapraszam - pamiętajcie że trzeba do mnie pukać nogą bo ręce powinny być zajęte! w jednej może być flaszka a w drugiej zagrycha