Jakie wkrętaki zegarmistrzowskie ?
Odpowiedz do tematu

Spam
[Usunięty]
:
Monter napisał/a:
Spam zastrzeż choć technologie montażu kołeczków przytrzymujących mechanizm :razz:

I oczywiście pozycjonowanie do mechanizmów różnej wielkości :mrgreen:

:
Spam napisał/a:
Monter napisał/a:
Spam zastrzeż choć technologie montażu kołeczków przytrzymujących mechanizm :razz:

no wiadomo to sie rozumie samo przez sie :mrgreen:

..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..

Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
:
Spam napisał/a:
Monter napisał/a:

Crusoe sp. z o.o. :mrgreen:

BTW: Pmwas miał jeszcze bardziej czadową podstawkę :wink:

Gboo

mapeth
[Usunięty]
: Wkrętaki
Szukam zestawu dobrych wkrętaków zegarmistrzowskich, które pozwolą mi trochę pogrzebać w padniętych werkach.
nie chcę się przebranżowić, ale chcę się trochę dokształcić :mrgreen:
wybór w polskim necie jest taki se, ale z tego wszystkiego wybrałem dwa zestawy, kompletnie różne (jeden na wypasie, drugi bardziej budżetowy)
który wg Was lepiej spełni swe zadanie?
- full wypas
- budżetowy
na plus droższego - dość spora rozmiarówka i duża ilość wymiennych grotów
minus - wiadomo - cena
tańszy ma mniej grotów i mniejszą rozmiarówkę (nie wiem czy to aż taka wada?) ale cenowo przekonuje bardziej
z góry dzięki za opinie

Ostatnio zmieniony przez mapeth 2012-05-04, 13:59, w całości zmieniany 1 raz
:
a jakieś linki celem oceny?
jeżeli za ceną idzie też jakość to lepiej na narzędzia imo wydać raz a dobrze a nie wkurzać się później za każdym razem - takie są moje doświadczenia wyniesione z modelarstwa
może sam bym zanabył :roll: :???:

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
mapeth, 210 zeta za wkretaki?!
widzialem takie na ebayu za 20 dolcow chyba :razz:

edit:
http://www.ebay.com/itm/N...=item3f16616229

zestaw ze stojakiem za 40 prezydentow

Ostatnio zmieniony przez beceen 2012-05-04, 18:37, w całości zmieniany 1 raz
beceen | ***** ***
Spam
[Usunięty]
:
mapeth MSZ jak kupujesz wkrętaki to raczej szukaj takich z dobrej stali a nie sugeruj się sporą ilością wymiennych końcówek. Walnięty wkrętak zawsze idzie zaostrzyć

:
Jeśli masz zamiar otworzyć warsztat zegarmistrzowski i chcesz przed klientami błysnąć kłalitą to te pierwsze, ale jeśli masz zamiar robic dla siebie to te drugie też dadzą radę. :mrgreen:

mapeth
[Usunięty]
:
beceen napisał/a:
mapeth, 210 zeta za wkretaki?!
widzialem takie na ebayu za 20 dolcow chyba :razz:

edit:
http://www.ebay.com/itm/N...=item3f16616229

zestaw ze stojakiem za 40 prezydentow

wszystko gicior, jeno ja nigdy z jebaja nie korzystałem :oops:
nawet se ostatnio konto założyłem, na pay palu również (jeszcze nie doładowane) ale jakoś tak się lekko waham przed pierwszym użyciem :mrgreen:
a nawiasem mówiąc tutaj jest nawet za 10 dolców fajny zestaw i to z wysyłką :shock:

[ Dodano: 2012-05-04, 21:40 ]
Svedos napisał/a:
Jeśli masz zamiar otworzyć warsztat zegarmistrzowski i chcesz przed klientami błysnąć kłalitą to te pierwsze, ale jeśli masz zamiar robic dla siebie to te drugie też dadzą radę. :mrgreen:

póki co robotę mam więc się nie będę przebranżawiać :mrgreen:
ale takie już mam zboczenie i lubię mieć dobrą kłalitę, natomiast w temacie śrubokręcików jestem totalna dupa, dlatego też pytam :mrgreen:
a nie chcę jakiegoś badziewia kupić żeby za kilka tygodni znowu nie szukać nowego zestawu

:
jak coś to na jejebju i pejpalu to ja płacił większe rachunki więc ci pomoga :cool: dawaj linki i dyspozycje to robimy dila - tylko dolicz później na przesyłke krajową lub czekaj do Zgierza

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Cytat:
ale jeśli masz zamiar robic dla siebie to te drugie też dadzą radę.

Z opowieści dziwnych treści:
"Za lasami w pewnym mieście, siedzi jeden co w tym cięście własnoręcznem zarobionym kłalitnym gwoździem miesza.Sie pilnika cham nie boi, sie imadła cham nie boi, ważne że on te urzadzenia nimi, pomocnikami stroi."

Pozdro!!!
:
mapeth, nie ma sie czego bac:

doladowujesz paypala za pomoca przelewu ekspresowego
klikasz co tam chcesz na ebayu
bierzej pay - i placisz paypalem
gosc wysyla

koniec :mrgreen:

jak chcesz, to Ci moge kupic, ale nie wiem, czy jest sens, zeby jeszcze potem po Polsce rozsylac (mnie nie bedzie na zlocie niestety)

beceen | ***** ***
Blaz
[Usunięty]
:
mapeth napisał/a:
[
a nawiasem mówiąc tutaj jest nawet za 10 dolców fajny zestaw i to z wysyłką :shock:

Welcome to the real world, Neo. :mrgreen:

mapeth
[Usunięty]
:
beceen napisał/a:
mapeth, nie ma sie czego bac:

doladowujesz paypala za pomoca przelewu ekspresowego
klikasz co tam chcesz na ebayu
bierzej pay - i placisz paypalem
gosc wysyla

koniec :mrgreen:

jak chcesz, to Ci moge kupic, ale nie wiem, czy jest sens, zeby jeszcze potem po Polsce rozsylac (mnie nie bedzie na zlocie niestety)

właśnie ekspresowym przelewem nie mogę... :cry: w liście banków do przelewu ekspresowego nie ma Multibanku... :shock:
więc pozostaje doładowanie standardowe...
p.s. a lamerskie pytanie, adres do wysyłki towaru w ustawieniach konta mam wpisać po polsku czy po ang :)

dzięki za propozycję kupna, ale sam muszę do tego dojrzeć :mrgreen: a jestem już coraz bliżej :lol:

:
Oczywiście po polsku.

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum