Jakaś fajnie dobrana guma na którą mógłby wskoczyć byłaby Ok
...choć tak samo można podejść do nato czy marataca czyli ciekawa alternatywa indywidualnego paska
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
:
Ubrać go w gumę, później i tak każdy z osobna ubierze ją inaczej
:
musimy, bo będę się musiał wyprowawdzić...
Iks1984 napisał/a: | ||
było parę razy w różnych wątkach okołoprojektowych - planujemy zamknąć się w 1000zł |
musimy, bo będę się musiał wyprowawdzić...
:
damy radę, najwyżej się wskazówki z folii aluminiowej powycina, żeby było taniej
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
A na deklu damy naklejeczkę zamiast grawerka!!!
Nie ma możliwości abyśmy nie wyrobili się w budżecie
Nie ma możliwości abyśmy nie wyrobili się w budżecie
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Ja już wcześniej zagłosowałem na materaca ale piasek sobie sam zrobię bo się uczę!!! 3 kilo skóry przyjechało, podstawowe narzędzia mam pierwszy pach już podziurawiony, niedługo się pochwalę.
Nikt nie jest na tyle inteligentny żeby nie wyłapać taboretem w ryj.
Kijem Wisły nie przepłyniesz.
Głową muru nie przeskoczysz.
Nie wszystko złoto co się święci garnki lepią.
Kijem Wisły nie przepłyniesz.
Głową muru nie przeskoczysz.
Nie wszystko złoto co się święci garnki lepią.
:
Zapraszam na bloga z kolekcją moich starych zegarków.
www.mechanicznezegarki.pl lub www.starezegarki.blogspot.com
SKANDAL. Brakuje mi w ankiecie opcji "na ścianie" i "na sznurku" :!:To są dwie jedyne słuszne opcje
Zapraszam na bloga z kolekcją moich starych zegarków.
www.mechanicznezegarki.pl lub www.starezegarki.blogspot.com
:
Ostatnio zmieniony przez miszczunio666 2012-02-08, 00:31, w całości zmieniany 1 raz
Guma albo bransoleta, a co do budżetu, to może ktoś kompetentny się wypowie w jakiej kwocie się zmieścimy?
Ostatnio zmieniony przez miszczunio666 2012-02-08, 00:31, w całości zmieniany 1 raz
:
IMHO NATO
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
już pisałem wyżej, ale powtórzę - budżet to maks 1000zł. Trzeba się nastawiać na tą kwotę bo 450zł czy 500zł to nie będzie na pewno. Konkretnej kwoty co do 1zł w tej chwili nikt nie poda, bo projekt musi być omówiony i wysłany do wyceny do wykonawców poszczególnych elementów.
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
miszczunio666 napisał/a: |
Guma albo bransoleta, a co do budżetu, to może ktoś kompetentny się wypowie w jakiej kwocie się zmieścimy? |
już pisałem wyżej, ale powtórzę - budżet to maks 1000zł. Trzeba się nastawiać na tą kwotę bo 450zł czy 500zł to nie będzie na pewno. Konkretnej kwoty co do 1zł w tej chwili nikt nie poda, bo projekt musi być omówiony i wysłany do wyceny do wykonawców poszczególnych elementów.
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW