Poor man's thousand meters watch
Odpowiedz do tematu

maciek
[Usunięty]
:
takie koperty + bransa od watchadoo to przerabiane u nas combo. Nie jest złe. :mrgreen:

:
fajnie wyglądają te tauchmeisterwatches

爱好手表
:
matyr napisał/a:
takie koperty + bransa od watchadoo to przerabiane u nas combo. Nie jest złe. :mrgreen:

No i tamten Kienzle jako jedyny nie miał tego cycka z boku czyli niby zaworu helowego, mnie on nie konweniuje jakoś :roll: :wink:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Cycka :grin: nie ma też Aqualung a ten jest chyba dostępny w jakiś angielskich sklepach .. Zresztą ten Dziwex obok też nie ma, ale nie mam pojęcia, co to jest ..

Jeszcze znalazłem taki wynalazek - Astina, to jakaś niskobudżetowa produkcja z Nowej Zelandii ...

Ostatnio zmieniony przez Tomek 2012-02-07, 08:55, w całości zmieniany 1 raz
:
o i ten Aqualung fajny jest tyle, że to znowu kfarcyk i wskazówki inne ma :mrgreen: :twisted: Nie da rady, nie pojedzie ten pociąg :mrgreen: :mrgreen:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
maciek
[Usunięty]
:
aqualung jest nie do znalezienia, przerabiałem to. Są Cressi, Apeksy i eee Neptuny, czy jakoś tak. :wink: U mnie skończyło się na DB, którego teraz ma strix.

Ostatnio zmieniony przez maciek 2012-02-07, 09:30, w całości zmieniany 1 raz
:
matyr napisał/a:
aqualung jest nie do znalezienia

KLIK , 85 funtów, ile szip - nie wiem.

maciek
[Usunięty]
:
Tomek napisał/a:
matyr napisał/a:
aqualung jest nie do znalezienia

KLIK , 85 funtów, ile szip - nie wiem.

to jest MDE, a nie aqua lung. :wink:

Ostatnio zmieniony przez maciek 2012-02-07, 10:49, w całości zmieniany 1 raz
:
Na zdjęciu jest Aqualung, w sprzedaży jest Aqualung, kupowałem u nich ten zegarek dla kogoś .. Stąd miałem linkę :mrgreen:

maciek
[Usunięty]
:
ja kurcze pamiętam, że chyba z nimi wtedy mailowałem... i to był mde. Ale może coś mi się pomyliło. :wink:

:
Kupowałem w styczniu zeszłego roku, wtedy opis był identyczny i do kolegi przyszedł właśnie Aqualung. Może nawet jeszcze ma ten zegarek?

:
Solidny kajdan ma ten aqualung ze zdjęcia :grin:

Zapraszam na bloga z kolekcją moich starych zegarków.
www.mechanicznezegarki.pl lub www.starezegarki.blogspot.com
:
Tomek napisał/a:
Kupowałem w styczniu zeszłego roku, wtedy opis był identyczny i do kolegi przyszedł właśnie Aqualung. Może nawet jeszcze ma ten zegarek?

Taki opis jest na różowo na stronie:

Cytat:
Please note that Aqualung watches are no longer available

They were for the last 20 years made by MDE and then badged Aqualung.

These are identical to Aqulaung watches as they were but now state MDE on the face
The images above show Aqualung but will be sent with MDE faces

Please note they are identical

No refunds will be allowed due to the fact you think you are buying a Aqualung Watch

Ostatnio zmieniony przez Iks 2012-02-07, 21:55, w całości zmieniany 1 raz
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
kaer napisał/a:
Solidny kajdan ma ten aqualung ze zdjęcia

To watchadoo
Iks1984 napisał/a:
Taki opis jest na różowo na stronie:

Z tego wniosek, że były i się skończyły .. Jakoś logo Aqualung bardziej mi się podobało ..

Ostatnio zmieniony przez Tomek 2012-02-07, 22:03, w całości zmieniany 1 raz
:
Cytat:
Z tego wniosek, że były i się skończyły .. Jakoś logo Aqualung bardziej mi się podobało ..

A BTW Deep Blue AP Diver w Watch Obsession też wyszły - zostały pomarańczki tylko, ciekawe czy DB zaprzestał produkcji tego modelu?

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum