Chyba nie tylko wena ich opuściła, ale i szacunek dla klienta
Przyszedł do mnie tydzien temu TAO GMT - koperta głeboko porysowana w kilku miejscach, paska, o który prosiłem nie dosłali, wskazówki bez lumi, choć cyferki ładnie świecą, więc w sumie bez sensu. Na maila odpisali dopiero po tygodniu. Teraz jeszcze tego bubla muszę odesłać na własny koszt i mieć nadzieję, że kolejny sprawdzą przed wysłaniem.
Odpowiedz do tematu
:
:
No to się TAO nie popisało ... , kupowałeś na E-Bay'u, czy na ich stronie?
:
Kupowałem na stronie więc nawet negatywa nie mogę wystawić.
:
Miałem coś u nich kupić na stronce... Chyba sobie odpuszczę i kupię na Zatoce. Zawsze to jakaś ochrona
:
Jak zapytałem dlaczego wskazówki nie świecą choc wg opisu powinny napisali że to technologicznie zbyt skomplikowane pokrycie wskazówek luminovą, ale w przyszłości o tym pomyślą
:
Za 20 lat będą ledy do wskazówek wpinać...zobaczycie
AdamW napisał/a: |
Jak zapytałem dlaczego wskazówki nie świecą choc wg opisu powinny napisali że to technologicznie zbyt skomplikowane pokrycie wskazówek luminovą, ale w przyszłości o tym pomyślą |
Za 20 lat będą ledy do wskazówek wpinać...zobaczycie
:
Złota łopata dla tego pana
:
To dobrze czy źle? Z małego miasta jestem i nie ogarniam...
Czino napisał/a: |
Złota łopata dla tego pana |
To dobrze czy źle? Z małego miasta jestem i nie ogarniam...
:
Odkopales temat sprzed półtorej roku. Nie jest to jeszcze forumowy rekord, ale zalapujesz się do peletonu
:
Heheheheh Miło jest powspominać Tak się składa, że zapatruję się na TAO i przekopałem dwie stroniczki wątków. Szkoda, że mało świeżyzny poopisywanej w sieci Chyba TAO jest passe Ale i tak sobie kupię, bo Parniaki mi się już opatrzyły
:
Odpowiedz do tematu
i tak najlepsze w tym wątku i zegarku jest "miliary spec" bez T
Skate or die!