No wzion i spalił taką zacna maszynę
Bezbożniku jeden
Odpowiedz do tematu
:
:
patrzta obudził się jeden tu ,nie martw się ,nie jesteś jedyny ,,, jakieś 200 postów temu miałem tak samo
goral35 napisał/a: |
szzz qrde, poczytałem i no własnie, całkiem inaczej patrzę na SWISS MADE, zburzyliście mi moją piramidkę z szwajcarami na wierchu |
patrzta obudził się jeden tu ,nie martw się ,nie jesteś jedyny ,,, jakieś 200 postów temu miałem tak samo
:
Ostatnio zmieniony przez kaido2 2012-01-31, 14:17, w całości zmieniany 1 raz
Każdy niestety miał. U mnie to było dawno i nieprawda, bo jak którego przemajstrowałem na radzieckie podzespoły to zapominałem o całej sprawiez kupowatościa tych prawowitych.
A co se będę żałował.
Cytat: |
No wzion i spalił taką zacna maszynę |
A co se będę żałował.
Ostatnio zmieniony przez kaido2 2012-01-31, 14:17, w całości zmieniany 1 raz
Pozdro!!!
:
Wszyscy tak mieliśmy
Ja pierwszy raz w 2009, jak wyjąłem z koperty Parnisa z bocznym wskaźnikiem naciągu i mi kopara opadła co dostałem za 240 zł...
Potem jest już tylko śmieszniej
Ja pierwszy raz w 2009, jak wyjąłem z koperty Parnisa z bocznym wskaźnikiem naciągu i mi kopara opadła co dostałem za 240 zł...
Potem jest już tylko śmieszniej
:
Ja z chińskimi tak nie maiłem, wziełem do ręki popatrzyłem przez dekiel, albo odkręciłem dekiel i " E....,standard", bo zapewne sie nie znam, no ale nie każdy ma tak jak ja.
Pozdro!!!
:
Mnie koparka opadła w 2010 (ALAMO kurna wcześniej) jak zobaczyłem werk w maryśce na anitasie, kosztowała dokładnie 240 zł na aledrogo, ale była w komplecie z pachem nicka, tym wczesnym, z podkową
A później jak pisze Alamos, tylko śmiesznie
ALAMO napisał/a: |
Wszyscy tak mieliśmy
Ja pierwszy raz w 2009, jak wyjąłem z koperty Parnisa z bocznym wskaźnikiem naciągu i mi kopara opadła co dostałem za 240 zł... Potem jest już tylko śmieszniej |
Mnie koparka opadła w 2010 (ALAMO kurna wcześniej) jak zobaczyłem werk w maryśce na anitasie, kosztowała dokładnie 240 zł na aledrogo, ale była w komplecie z pachem nicka, tym wczesnym, z podkową
A później jak pisze Alamos, tylko śmiesznie
:
tak czy inaczej wypada podziękować za kolejną garść informacji, biorąć pod uwagę że ddalej się uczę tego hobby to jest ona nie do przecenienia thx
:
Ostatnio zmieniony przez andrewjohn 2012-02-26, 16:37, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Wbrew temu co pisał Maro, że Claro w Worldmasterach to nieporozumienie, w moim chodzi od ponad 1 roku bez żadnych problemów i ładnie trzyma czas (chociaż nie jestem pod wzgledem maniakiem i nie mierzę codziennych odchyłek).
W sumie, to na poczatku żałowałem, że to Claro a nie ETA, teraz już mi nie żal...
W sumie, to na poczatku żałowałem, że to Claro a nie ETA, teraz już mi nie żal...
Ostatnio zmieniony przez andrewjohn 2012-02-26, 16:37, w całości zmieniany 1 raz