kumpel koronki napisał/a: |
Ilekroć widzę te KONTIKI z najładniejszą na świecie tarczą to mnie żółć zalewa. W przerębel bel bel bel z nią |
+1000000000
kumpel koronki napisał/a: |
Ilekroć widzę te KONTIKI z najładniejszą na świecie tarczą to mnie żółć zalewa. W przerębel bel bel bel z nią |
Iks1984 napisał/a: |
U mnie to co wczoraj i to co jutro do przyjścia paczki |
O żesz Ty , sumiak w kolorku dla którego zdzierżyłbym nawet 20mm bransoletę idź pomachać kolarzom |
strix napisał/a: | ||
Powiem szczerze, ze mogli by juz zrobic godzinowa i minutowa jakas oryginalna, tylko do tego modelu - te sa takie same jak w tanich 5-tkach. Do tego pipka i 20mm... To piekny zegar tak ogolnie - dzis bylem jeden, ostatni klik na paypalu od niego... Po przeliczeniu wyszlo przeszlo 2 kola. Za te wskazowki, pipke i 20mm ostatecznie zamknalem przegladarke zdecydowanym ruchem . 1300 bym dal. Klilknalem w koncu bigmaka blu. Od dluzszego czasu szukam ladnego nurka w granacie tak do 500$. Ciekawe jakie bigmak w realu wrazenie zrobi... s |
stfraw napisał/a: |
eee... Sumo to "ładny nurek" do $600, nie warto dołożyć? Koperta to klasa sama w sobie. |
Ladny! Jednak patrze na wskazowki i widze te same w swoim seiko5 za $140. Sekunda jest boska, koperta jest lux, mechanizm wyzsza polka, ale za ta kase oczekuje juz czegos co mi w 100% odpowiada a ja kupuje zegarki w 80% oczami. Nie chce zniechecac, bo to klasa zegar, po prostu dzis godzine go "kupowalem" i takie moje rozsterki na goraco przekazuje Oczywiscie bym dolozyl do tych 600$ gdyby nie opisywane "ale". s |
U mnie to co wczoraj i to co jutro do przyjścia paczki |
będzie siurpryza - Artego zrobiło out, więc coś musiało na to miejsce wskoczyć |
Powiem szczerze, ze mogli by juz zrobic godzinowa i minutowa jakas oryginalna, tylko do tego modelu - te sa takie same jak w tanich 5-tkach. Do tego pipka i 20mm... To piekny zegar tak ogolnie - dzis bylem jeden, ostatni klik na paypalu od niego... Po przeliczeniu wyszlo przeszlo 2 kola. Za te wskazowki, pipke i 20mm ostatecznie zamknalem przegladarke zdecydowanym ruchem . 1300 bym dal. Klilknalem w koncu bigmaka blu. Od dluzszego czasu szukam ladnego nurka w granacie tak do 500$. Ciekawe jakie bigmak w realu wrazenie zrobi... s |