Odpowiedz do tematu
:
Wszystkie piękne! Jakbym miał wybrać jeden naj to miałbym problem. Utalentowany jesteś Santino, strasznie podobaja mi się te twoje tarcze, ogólnie cały dobór komponentów jest zajebiaszczy. Każdy z nich ma jakieś fajne smaczki.
:
Nosiłbym , bardzo podoba mi się ta prostoliniowa tarcza
:
Szacun na mieście. Piękna stylizacja. W moim guście estetycznym.
Gratuluję pomysłu.
Tylko napis A4 - teraz to się wszystkim kojarzy z popękana autostradą
Gratuluję pomysłu.
Tylko napis A4 - teraz to się wszystkim kojarzy z popękana autostradą
"Od dawna już nie nosiłem zegarka. Przeszkadzał mi. Czułem się źle. Miałem wrażenie, że coś pęta mi przegub."
E.Stachura " Cała jaskrawość "
E.Stachura " Cała jaskrawość "
:
Mnie się A4 kojarzy zupełnie inaczej...
:
z popękanym audi?
Santino napisał/a: |
Mnie się A4 kojarzy zupełnie inaczej... |
z popękanym audi?
:
:
Jacek., zapchałeś bukiecik?????
:
Jakby im się to A4 przynajmniej z dupa kolarzyło, to bym jeszcze umiał zrozumieć.
Idę zdezynfekować szkody moralne.
Gb.
Idę zdezynfekować szkody moralne.
Gb.
:
Się zastanawiam czy ja dobrze zrobiłem tę mikroregulację w świat puszczając. Na fotkach zegarek wygląda świetnie. Miło by było go zmacać
:
Santino ta koperta w A4 jaki ma rozmiar i gdzie kupowałeś.
:
Spam, Źle zrobiłeś! Ale to można naprawić
grizly, 43 mm chyba. To od Parnisa chronometra. To tu jest ten pierścień
grizly, 43 mm chyba. To od Parnisa chronometra. To tu jest ten pierścień
:
A gdzie te koperty można nabyć, bo szukałem no i kuna nie znalazłem, chyba że trzeba napisać np do Wenpingowej o zamiarze kupna samej koperty.
To od Parnisa chronometra. |
A gdzie te koperty można nabyć, bo szukałem no i kuna nie znalazłem, chyba że trzeba napisać np do Wenpingowej o zamiarze kupna samej koperty.
:
Nieee... u ciebie będzie miała lepiej... a jak mi się odmieni to skołuję sobie drugą
Gdyby kamienie były orawione w przykręcane szatony to nawet bym się nie zastanawiał
Odpowiedz do tematu
Spam, Źle zrobiłeś! Ale to można naprawić |
Nieee... u ciebie będzie miała lepiej... a jak mi się odmieni to skołuję sobie drugą
Gdyby kamienie były orawione w przykręcane szatony to nawet bym się nie zastanawiał