Olivier
Odpowiedz do tematu

:
A jak ten się podoba?

(Wiem, że Olivier to marka od spodni :) , ale wygląd IMHO naprawdę ok a dodatkowo tytan i cena rzędu 50 Euro w niemieckim Amazonie...)

:
ładny tag :D

:
mówi się guten tag ;)

"trzeba nim począśc zeby zaczoł chodzic"
:
Ale serio, Panowie :) I sorry za głupie może pytanie, ale czy to jest 'homage' jakiegoś "szlachetnego" modelu wg Was? Coś mi to jakoś klasycznie wygląda, ale nie mogę skojarzyć...

:
Tarczę zawsze można zmodować, i np w miejsce logo nakleić jakąś piłkę, albo cuś ;)

A tak serio. 50 euro to sporo, jak za reklamówkę, w której kwarcowy mechanizm ma pewnie z 8 mm średnicy...

hrg.pl
:
split napisał/a:
Tarczę zawsze można zmodować, i np w miejsce logo nakleić jakąś piłkę, albo cuś ;)

A tak serio. 50 euro to sporo, jak za reklamówkę, w której kwarcowy mechanizm ma pewnie z 8 mm średnicy...

Rozumiem z tego, że jednak zbytnio się nie podoba ;) Dla mnie wizualnie jest ciekawy, ale musiałbym mieć ten zegarek w ręce albo zobaczyć więcej zdjęć, których niestety w necie nie udało mi się znaleźć...

:
Daj spokój, to wyglada jak biedronkowiec za 2 dychy ...

:
Oj tam, oj tam :) Zaczynam mieć ochotę, żeby go kupić tylko po to, żeby Wam udowodnić, że jesteście w błędzie... He, he...

:
Kupowanie wbrew komuś ma w narodzie polskim wielowiekową tradycje :lol:

Blaz
[Usunięty]
:
Szczególnie badziewia. :mrgreen:

:
oj tam czepiacie się , skoro się podoba to brać

:
Skupiłbym się ostatecznie na tym Olivierze, tamtego sobie odpuść :mrgreen:

http://olivierwatches.com/

:wink: :mrgreen:

:
Te Tomkowe Oliviery jakoś zupełnie mi się nie podobają.

:
Santino napisał/a:
Te Tomkowe Oliviery jakoś zupełnie mi się nie podobają.

Mi również "niezabałdzo", dlatego użyłem słowa "ostatecznie" :wink: :grin: bo imo są lepsze od tego z pierwszego postu.

:
Co to, to tak.

Ten pierwszy to faktycznie taki biedronkowiec...

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum