A jak ten się podoba?
(Wiem, że Olivier to marka od spodni , ale wygląd IMHO naprawdę ok a dodatkowo tytan i cena rzędu 50 Euro w niemieckim Amazonie...)
Odpowiedz do tematu
:
:
mówi się guten tag
"trzeba nim począśc zeby zaczoł chodzic"
:
Ale serio, Panowie I sorry za głupie może pytanie, ale czy to jest 'homage' jakiegoś "szlachetnego" modelu wg Was? Coś mi to jakoś klasycznie wygląda, ale nie mogę skojarzyć...
:
Tarczę zawsze można zmodować, i np w miejsce logo nakleić jakąś piłkę, albo cuś
A tak serio. 50 euro to sporo, jak za reklamówkę, w której kwarcowy mechanizm ma pewnie z 8 mm średnicy...
A tak serio. 50 euro to sporo, jak za reklamówkę, w której kwarcowy mechanizm ma pewnie z 8 mm średnicy...
hrg.pl
:
Rozumiem z tego, że jednak zbytnio się nie podoba Dla mnie wizualnie jest ciekawy, ale musiałbym mieć ten zegarek w ręce albo zobaczyć więcej zdjęć, których niestety w necie nie udało mi się znaleźć...
split napisał/a: |
Tarczę zawsze można zmodować, i np w miejsce logo nakleić jakąś piłkę, albo cuś
A tak serio. 50 euro to sporo, jak za reklamówkę, w której kwarcowy mechanizm ma pewnie z 8 mm średnicy... |
Rozumiem z tego, że jednak zbytnio się nie podoba Dla mnie wizualnie jest ciekawy, ale musiałbym mieć ten zegarek w ręce albo zobaczyć więcej zdjęć, których niestety w necie nie udało mi się znaleźć...
:
Oj tam, oj tam Zaczynam mieć ochotę, żeby go kupić tylko po to, żeby Wam udowodnić, że jesteście w błędzie... He, he...
:
Szczególnie badziewia.
:
Te Tomkowe Oliviery jakoś zupełnie mi się nie podobają.
:
Mi również "niezabałdzo", dlatego użyłem słowa "ostatecznie" bo imo są lepsze od tego z pierwszego postu.
Santino napisał/a: |
Te Tomkowe Oliviery jakoś zupełnie mi się nie podobają. |
Mi również "niezabałdzo", dlatego użyłem słowa "ostatecznie" bo imo są lepsze od tego z pierwszego postu.
:
Odpowiedz do tematu
Co to, to tak.
Ten pierwszy to faktycznie taki biedronkowiec...
Ten pierwszy to faktycznie taki biedronkowiec...