Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
Ja od początku deklarowałem chęć wzięcia udziału w projekcie beczka i podtrzymuję swą deklarację. Mnie wywala z kapci prawie każdy projekt, na beczkę głosowałem i beczkę kupię tak mi dopomóż... Ech, trochę się zapędziłem
Nikt nie jest na tyle inteligentny żeby nie wyłapać taboretem w ryj.
Kijem Wisły nie przepłyniesz.
Głową muru nie przeskoczysz.
Nie wszystko złoto co się święci garnki lepią.
Kijem Wisły nie przepłyniesz.
Głową muru nie przeskoczysz.
Nie wszystko złoto co się święci garnki lepią.
:
Święte słowa, święte słowa !
Nie róbmy z CW kiziowiska
Głosowałem na beczkę i tego się będę trzymał, choć jeśli wygra brąz (sorry bow ) to nie kupię, więc mając listę zadeklarowanych, plus ewentualny budżet +/- można robić ankiety.
Poza tym, jeśli projekt będzie urywał dupę, a mam nadzieje że będzie ,to pewnie lista się powiększy o niezadeklarowanych
TowRoupas napisał/a: |
W każdym razie odnośnie głosowania to zróbmy listę zdeklarowanych w końcu akurat dane słowo to była wartość jaka liczyła się na tym forum od zawsze |
Święte słowa, święte słowa !
Nie róbmy z CW kiziowiska
Głosowałem na beczkę i tego się będę trzymał, choć jeśli wygra brąz (sorry bow ) to nie kupię, więc mając listę zadeklarowanych, plus ewentualny budżet +/- można robić ankiety.
Poza tym, jeśli projekt będzie urywał dupę, a mam nadzieje że będzie ,to pewnie lista się powiększy o niezadeklarowanych
:
Ja jeszcze odnosnie tych 52 osob glosujacych na beczke... ja np. nie glosowalem na beczke a jestem zdecydowany ja kupic, wiec moze bedzie wiecej takich osob jak ja
:
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Słuchajcie, sprawa wyjaśniona, więc zamykam ten wątek.