Odpowiedz do tematu
:
Ram, Szkoda, że już kupiłeś, bo akurat Woytec sprzedaje na bazarku fajnego Orisa...
:
Już kiedyś myślałem o tym Orisie. Ten sam klimat co Hami, ale ja sie uparłem na manuala.
Szczerze wam powiem że ostatnio wkurzają mnie automaty. W pracy zakazali nosić zegarki, a spędzam tam 12 godzin dziennie. Na noc nie chce mi się już spać z zegarkiem na ręku, no to kiedy ma się ten automat nakręcić
Szczerze wam powiem że ostatnio wkurzają mnie automaty. W pracy zakazali nosić zegarki, a spędzam tam 12 godzin dziennie. Na noc nie chce mi się już spać z zegarkiem na ręku, no to kiedy ma się ten automat nakręcić
:
Ram,
Dobry wybór IMO.
Dobry wybór IMO.
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Ale skoro tak, to faktycznie manual lepszy.
Ram napisał/a: |
W pracy zakazali nosić zegarki |
Ale skoro tak, to faktycznie manual lepszy.
:
wygląda mi na obóz trzeba ich przechytrzyć , bo inaczej wygląda że zegarkiem się nie nacieszysz za wiele.Z tych dwóch Hamilton podoba mi się bardziej, a i cena nie jest bez znaczenia
Ostatnio zmieniony przez transikk 2012-02-07, 01:53, w całości zmieniany 1 raz
Ram napisał/a: |
Już kiedyś myślałem o tym Orisie. Ten sam klimat co Hami, ale ja sie uparłem na manuala.
Szczerze wam powiem że ostatnio wkurzają mnie automaty. W pracy zakazali nosić zegarki, a spędzam tam 12 godzin dziennie. Na noc nie chce mi się już spać z zegarkiem na ręku, no to kiedy ma się ten automat nakręcić |
wygląda mi na obóz trzeba ich przechytrzyć , bo inaczej wygląda że zegarkiem się nie nacieszysz za wiele.Z tych dwóch Hamilton podoba mi się bardziej, a i cena nie jest bez znaczenia
Ostatnio zmieniony przez transikk 2012-02-07, 01:53, w całości zmieniany 1 raz
:
Wizualnie oba są smaczne, ale gdybym miał wybierać z tej parki to Laco - klasyczny A-uhr. Hamiltona woziłbym gdyby to była wersja chrono (bo tak wyglądające chrona były).
:
No, przemysł spożywczy kurcze! Na lini produkcyjnej nie wolno nosić biżuterii ani zegarków.
Jak chrono to wtedy tylko Hanhart lub Tutima Hami napewno z nich dużo czerpie, ale jakby był chrono to by ich kopiował a tak jest tam jakiś tochę inny. Laco B-Uhry też orginalnie były 55mm.
Cytat: |
wygląda mi na obóz trzeba ich przechytrzyć , bo inaczej wygląda że zegarkiem się nie nacieszysz za wiele.Z tych dwóch Hamilton podoba mi się bardziej, a i cena nie jest bez znaczenia |
No, przemysł spożywczy kurcze! Na lini produkcyjnej nie wolno nosić biżuterii ani zegarków.
Cytat: |
Wizualnie oba są smaczne, ale gdybym miał wybierać z tej parki to Laco - klasyczny A-uhr. Hamiltona woziłbym gdyby to była wersja chrono (bo tak wyglądające chrona były). |
Jak chrono to wtedy tylko Hanhart lub Tutima Hami napewno z nich dużo czerpie, ale jakby był chrono to by ich kopiował a tak jest tam jakiś tochę inny. Laco B-Uhry też orginalnie były 55mm.
:
Ostatnio zmieniony przez 2012-02-11, 08:56, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
No i gratuluję Ci wyboru, Laco tak obcykane że aż che się [edit mod: łagodniej proszę] A Hammi bardziej unikalny, świetna koperta, to jest dopiero legenda i klasyka
Obfoć go jeszcze
Obfoć go jeszcze
Ostatnio zmieniony przez 2012-02-11, 08:56, w całości zmieniany 1 raz