Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
Szkoda Arek, ale to Twoja decyzja więc ją szanuję.
:
spoko, da radę. Nie samymi zegarkami człowiek żyje c'nie?
:
Szkoda i żal, bo inaczej się żegna forumowego nick'a, a inaczej kogoś, kogo się spotkało osobiście. Ale powodzenia, cokolwiek zdecydowałeś, niech Ci się powiedzie.
:
Arek, z cokolwiek było przyczyną, zapewne była ważna. Nie pozostaje więc nic innego, jak ją uszanować.
Ale żeś się melepeto z dnia na dzień tak zabrał i spakował, to masz w ucho. A ja mam Twój numer telefonu!
Ale żeś się melepeto z dnia na dzień tak zabrał i spakował, to masz w ucho. A ja mam Twój numer telefonu!
...all we do is eliminate our future with the things we do today.
Money is our incentive now so that makes it okay.
Money is our incentive now so that makes it okay.
:
Powodzenia Miszczu
....i do zo w Zgierzu
Bibliotek@rz napisał/a: |
Szerokości Arku.... |
Powodzenia Miszczu
....i do zo w Zgierzu
:
Mam nadzieję, że to tylko konto
Też nie wiem o co chodzi, kilka dni temu się widzieliśmy i nic nie mówiłeś... W każdym razie powodzenia i do zobaczenia!
Też nie wiem o co chodzi, kilka dni temu się widzieliśmy i nic nie mówiłeś... W każdym razie powodzenia i do zobaczenia!
:
Nie wiem o co chodzi, ale jak zobaczyłem ten temat, to w pierwszej chwili pomyślałem - chyba żenić się będzie
Arek, nie wiem co zaplanowałeś, ale życzę powodzenia i mam nadzieję że się jeszcze kiedyś zobaczymy w Zgierzu
Arek, nie wiem co zaplanowałeś, ale życzę powodzenia i mam nadzieję że się jeszcze kiedyś zobaczymy w Zgierzu
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Szkoda, fajny był z Arka herbatnik
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Arek, ale o co chodzi??? 3m się ziomuś ciepło i powodzenia!
:
I fejsa też chyba skasował
Normalnie inkoguto
Normalnie inkoguto
:
Do Gromu go przyjęli czy jak?;-) CBA, CBŚ?;-) Trzym się Arek, komórę też zmieniasz? Powodzenia!
:
Jakakolwiek by nie było ta nowa droga życia niech Ci lekką będzie. Do zobaczenia w przyszłości.
Albo my ich albo oni nas.
:
a żeś jeszcze zbóju dzisiaj dzwonił jakby nigdy nic. Kurcze, brak będzie Ciebie
a żeś jeszcze zbóju dzisiaj dzwonił jakby nigdy nic. Kurcze, brak będzie Ciebie
:
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Arek - cokolwiek to jest, musi byc bardzo, bardzo wazne - wiec trzymam kciuki za powodzenie... I do zobaczenia od nowa...
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...