Do mnie też zawitał, choć już niemal byłem pewien, że wojak zaginął w akcji
W tym z zieloną tarczą mam to samo co m1bielsko, czyli tak jakby odlew się trochę powylewał na boki
Co ciekawe - jednocześnie kupiłem droższego chyba o 1 czy 2 funty wojaka z tarczą całą pokrytą lumą, z napisem Orkina, nieco jaśniejszą kopertą i uwaga podwójną datą - i tam odlew jest całkiem dobry... Fajnie świeci taka cała tarcza w lumie, choć nie za długo
Aha, przy okazji pomieszali wszystko z paskami, czyli przyszło zupełnie inaczej niż w zamówieniu
Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez Dominik 2012-01-10, 17:03, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Dominik 2012-01-10, 17:03, w całości zmieniany 1 raz
hrg.pl
:
Ja kupiłem dwa, a już rozdane. Chyba dokupię
:
Czy ktoś już próbował coś upchnąć do tej kopertki? Może jakieś pomysły?
:
Ostatnio zmieniony przez Zsim 2012-03-24, 21:55, w całości zmieniany 1 raz
Zakupiłem w grudniu by zobaczyć czy przyzwyczaję się do noszenia zegarka, bo od kilku lat tylko komórki używałem jako wskaźnika czasu.
I nie jest on taki fajny jak o nim w tym temacie piszą. Koperta nie jest ze stali. Koronka też nie. Chyba że jest to "złota" stal. Najciekawsze jest to, że potrafi stanąć na kilka godzin, a później jak gdyby nic ruszyć. Na stawanie pomaga pokręcenie koronką. (może to automat z nakręcaniem i stopsekunką?) Czyli może pełnić tylko funkcję bransolety na nadgarstku, bo do mierzenia upływu czasu to on się nie nadaje.
Na zatoce pojawił się w wersji różowej.
I nie jest on taki fajny jak o nim w tym temacie piszą. Koperta nie jest ze stali. Koronka też nie. Chyba że jest to "złota" stal. Najciekawsze jest to, że potrafi stanąć na kilka godzin, a później jak gdyby nic ruszyć. Na stawanie pomaga pokręcenie koronką. (może to automat z nakręcaniem i stopsekunką?) Czyli może pełnić tylko funkcję bransolety na nadgarstku, bo do mierzenia upływu czasu to on się nie nadaje.
Na zatoce pojawił się w wersji różowej.
Ostatnio zmieniony przez Zsim 2012-03-24, 21:55, w całości zmieniany 1 raz
:
Zsim, wiesz nie ma co spodziewać sie cudów za 4 funty brytyjskie . Moj 4 funciak, dzialal bez zastrzeżen
..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..
Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
:
Ja nic się nie spodziewałem. Osiągnąłem to co chciałem. Dowiedziałem się, że dobrze jest nosić zegarek.
:
Prawidłowe podejscie
hrg.pl
:
dawniej bohaterscy Rosjanie nosili po kilka zegarków
Zsim napisał/a: |
Dowiedziałem się, że dobrze jest nosić zegarek. |
dawniej bohaterscy Rosjanie nosili po kilka zegarków
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Za taką cenę to się nawet Perfekta w kiosku nie kupi. Ogółnie zły nie jest. Mam dwa takie
"Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu - to i referatu mało" (pisarz Sofronow).
:
W realu widziałęm podobne w stali za 3 dychy i to na skóranym pasku.
[ Dodano: 2012-03-26, 12:27 ]
.
Ło, boszzzzz...
[ Dodano: 2012-03-26, 12:34 ]
Oczywiście że nie, po prostu dostaniesz takiego do kawy np zw jednej sieci kawiarni w D.
Janek napisał/a: |
Sylwek,zegarek jest zrobiony o wiele fajniej niz biedronkowiec (nawet stalowa koperta to plus).Nie ma sie do czego przyczepic pod wzgledem wykonania |
W realu widziałęm podobne w stali za 3 dychy i to na skóranym pasku.
[ Dodano: 2012-03-26, 12:27 ]
maciek napisał/a: |
a jak sprawdziłeś, że cała koperta jest stalowa? |
Janek napisał/a: |
Nie.Zdjalem pacha i porysowalem dosc mocno ucho od wewnatrz.Jest stal |
Ło, boszzzzz...
[ Dodano: 2012-03-26, 12:34 ]
Cytat: |
Za taką cenę to się nawet Perfekta w kiosku nie kupi. Ogółnie zły nie jest. Mam dwa takie |
Oczywiście że nie, po prostu dostaniesz takiego do kawy np zw jednej sieci kawiarni w D.
Pozdro!!!
:
Ale zes sie melepeta zrobil ostatnio
Odpowiedz do tematu
kaido2 napisał/a: | ||||||||
W realu widziałęm podobne w stali za 3 dychy i to na skóranym pasku. [ Dodano: 2012-03-26, 12:27 ]
Ło, boszzzzz... [ Dodano: 2012-03-26, 12:34 ]
Oczywiście że nie, po prostu dostaniesz takiego do kawy np zw jednej sieci kawiarni w D. |
Ale zes sie melepeta zrobil ostatnio
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "