Seiko Ananta SPB019 by Lech
Odpowiedz do tematu

: Seiko Ananta SPB019 by Lech
Trochę czasu miałem na focenie, poniżej efekty.
Wybaczcie, że tak dużo zdjęć, ale zegarek ma tyle smaczków, że chciałem oddać ich jak najwięcej.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

Zdjęcia ponumerowałem, jak są jakieś sugestie to walcie śmiało ;)

:
Graty Panie graty :!:

Steinhart Timepieces, Phoibos Watch

www.czasuprzestrzen.pl
:
Zdjęcia komentować, a nie gratulować! :D
Aha, recka będzie jak się trochę obnoszę z tym żelastwem.

:
niesamowity zegarek!

:
Świetny zegarek :!: :grin:

СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Smoczku, między innymi dzięki Tobie przyjrzałem się Anancie, boś szukał jakiegoś "dobrego" Seiko ;) I tak oto zostałem prawie jednozegarkowcem.

:
Oprócz tego że to fajny zegarek ma sporo fajnych smaczków, aaaaa i zobacz czego tam foka od Ciebie chce.

:
Fotki ładne, aczkolwiek pierwsze jednokierunkowe :)
Natomiast mam wrażenie, że koronka może być pijąca...czy się mylę :cool:

:
Bibliotek@rz, - bardzo ciekawy zegar... Bardzo ciekawa koperta... chyba też się muszę przyjrzeć takim seikaczykom. Ja tam do fok nie będę wysyłał, tradycyjnie wal w zaspę tudzież błocko :twisted:

Blaz
[Usunięty]
:
A daj jakieś fotki jaśniejsze i tak z oddalenia, bo z tych ciężko w zasadzie powiedzieć co to jest za zegarek. Na pierwszym wygląda wręcz jakby był w PVD. :wink:

:
dago - Koronka - wbrew pozorom nie wpija się, ale ja noszę zegarek dość wysoko, daleko od nadgarstka.

Łukasz - jak tylko znowu dorwę się do aparata to pstryknę coś w innej konwencji. Jakoś tak sobie ulubiłem fotki w ciemnej, chłodnej tonacji, że czasami zapominam ująć jakoś ciekawie całość.

Blaz
[Usunięty]
:
Chętnie obejrzałbym go tak z góry, by zobaczyć dokładniej te przetłoczenia/wytłoczenia z boku koperty. Są niesamowite. :shock:

: Re: Seiko Ananta SPB019 by Lech
Precyzja wykonania drobiazgow powala. Piekny jest! Poszalalbym po tarczy ze swoim obiektywem makro tak dla czystej przyjemnosci po prostu, bo ma sporo smacznych elementow :)

Piekny. Mozesz podac linka gdzie kupowales? Tak z ciekawosci po prostu :wink:

s

:
Łukasz - będą i takie foty, zapamiętam ;)

Strixu - pobawię się swoim Heliosikiem z pierścieniami, choć do tej pory efekty marne, trzeba sporo wprawy i porządny statyw...
Niestety liny nie podam :cool: Po prostu zegarek był wystawiony na forum, jako miesięczna używka z foliami w dobrej cenie - z opłatami celnymi wyszło trochę więcej niż połowa europejskiej ceny sklepowej więc mogę być zadowolony.

:
Mnie się zdjęcia podobają, chociaż przydałoby się nieco bardziej doświetlić zegarek (na niektórych fotkach).

A zegarek sam się broni - nie trzeba nic dodawać ;-)
Po prostu nosiłbym!

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum