Nowe tarcze Kemmnera
Odpowiedz do tematu

Blaz
[Usunięty]
:
Rybaku drogi, pokazujesz zegarek, którego chciałem kupić jeszcze dzieckiem kiziowym będąc, czyli z trzy lata temu. :mrgreen:

Przed długi czas nie miał tych tarcz, a imo to są najlepsze tarcze Kemmnera ever.

Ostatnio zmieniony przez Blaz 2012-01-08, 16:20, w całości zmieniany 1 raz
:
Blaz napisał/a:

Przed długi czas nie miał tych tarcz, a imo to są najlepsze tarcze Kemmnera ever.

Na tych tarczach indeksy są nakładane ?
Bo ten ze srebrna tarcza nawet fajny jest :)

Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2012-01-09, 21:25, w całości zmieniany 1 raz
Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
Blaz
[Usunięty]
:

:
Fajna ta tarcza :shock:

:
Rudolf napisał/a:
Fajna ta tarcza :shock:

Fajna tarcze to ma Mako, te sa zajebajeczne ze japie%^&*...

A jak ja uwielbiam te drabinke dookola...

MOD: młodzież i takie tam ..

Ostatnio zmieniony przez Tomek 2012-01-09, 22:06, w całości zmieniany 1 raz
Jakigos mie Ponie Buoze stwuozyl, takigo mie mos...
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe :)
:
Blaz, - fajna ta tarcza Kemmnerka

:
E noooo ... nie napisalem nic niemlodziezowego, czytajta dokladniej chopy... :roll:

Jakigos mie Ponie Buoze stwuozyl, takigo mie mos...
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe :)
thewickerman88
[Usunięty]
:
A na 3602 mołni taka tarcza będzie pasować? (wybaczcie pytanie alem młody i niedoświadczony)

:
thewickerman88, tylko na taśmę klejąca lub klej, a to nie jest profesjonalne rozwiązanie.

thewickerman88
[Usunięty]
:
Czyli chcąc sobie poskładać zegarek trzeba poza kopertą załatwić unitasa-ot szkoda.

Blaz
[Usunięty]
:
A jaki to problem? Każdy majfriend je ma, a i Kemmner, choć w droższej cenie, a swiss także. :wink:

:
trochę odkopie ale trudno :P a da rade jeszcze u kemnnera zakupić samą tarczę i kopertę? bo na zatoce nie ma ich w ofercie..

:
Pisz do niego - raczej nie będzie problemu

:
Hmm napisałem, zobaczymy co się stanie :mrgreen:

[ Dodano: 2012-02-23, 21:02 ]
A mozecie jakies koperty pasujace do tarcz kemmnera polecic?;)

Blaz
[Usunięty]
:
Kemmner stosuje taki myk, że oferuje tarcze w takim rozmiarze, że pasują do nich tylko jego tarcze. :mrgreen:

Ponad rok temu chciałem sobie złożyć moda na jego tarczy i takie coś mi powiedzieli na niemieckim forum.

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum