Witam dziś pojawił się problem z moim seiko f1 honda racing 7t92. Zauważyłem, że wskazówka sekund w stoperze nie jest na godzinie 12 tylko na 9nie wiem czym to jest spowodowane, a z angielskich instrukcji niczego nie mogę sie domyślić. Proszę o pomoc, jeżeli mogę to ustawić samemu.
Znalazłem coś takiego http://www.google.pl/url?...mASRTWw&cad=rja strona 7, ale nie potrafie tego zrobić i nie wiem czy to jest akurat odpowiedzialne za przywrócenie stopera ??
Odpowiedz do tematu
: Zacięty stoper seiko f1
:
tak jak w miyotkach, odciagnij koronkę do końca i naciskaj przyciski, i wskazówki chrono powinny isc do przodu, i sobie ustawisz
:
Odciągam koronkę, i naciskam przyciski najpierw górny(start stopera) i nic potem dolny i tak samo nic sie nie rusza, wskazówki się nie przemieszczają. Może coś źle robię ? albo jakies inne pomysły ? z góry dzięki za pomoc
:
Press for 2 seconds to select STOPWATCH hand(s) to be adjusted.
:
Czyli przyciskam na 2 sekundy górny start, potem koronkę odciągam i ustawiam dolnym ?
:
stary, tam jest po angielsku naprawde wszystko napisane po po kolei, strona 6 i 7
odciagasz koronkę,
naciskasz A na 2 sekundy i puszczczasz, i naciskasz B korygując ustawienia wskazówki stopera,
znowu A - przerzuca sie na kolejna wskazowke stopera itd
jak to nic nie da
wyslij zegarek do mnie
odciagasz koronkę,
naciskasz A na 2 sekundy i puszczczasz, i naciskasz B korygując ustawienia wskazówki stopera,
znowu A - przerzuca sie na kolejna wskazowke stopera itd
jak to nic nie da
wyslij zegarek do mnie
:
Wielkie dzięki, dałem rade
:
proszę, to teraz kulturalnie do wątku witamy i przedstawić się proszę
:
Odpowiedz do tematu
W 7T32 również ten sposób działa, właśnie przetestowałem .
Dzięki selassje, !
Dzięki selassje, !
Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.