Nietypowy Poljot de luxe 29j automatic 12h+24h ??? + GMT ???
Odpowiedz do tematu

:
Nauka płynąca z europejskich wojen kolonizacyjnych podpowiada, że nie nalezy dzikusom dawać dzid ognistych, gdyż one dzikusy bywa że od nich dostają kociej mordy. Wprawdzie czasami i bez tych pimpowanych potrafili zrobić kęsim, klasycznie riezając co bardziej zadufanych w sobie kapitan-majorów kontyngentu JKM Króla Jerzego.
Poza tym przekazane wczesniej dary mają całkowicie inna funkcje - one mają byc ustawicznie serwisowane przez jedynych dostepnych specjalistów znających jeszcze nastajaszczoj zapadnoj tiechniku z lat '60 :lol: Cud, że nie dogadali się żeby serwisować tego co cieknie ...

:
Opowiadano, że na świadczenie usługi konserwacji tych zabytków dostał wyłączność stragan pana Bazana, poddanego hiszpańskiego. A ów nawet SIWZu nie przeczytał.

J.

:
Jacek. napisał/a:
A ów nawet SIWZu nie przeczytał.

SIWZ czytają tylko ci co nie są pewni wygranej :mrgreen:

:
No i to by się zgadzalo - w koncu 30 lat temu dostali zza wielkiej Wody papieren na to i owo, na własny użytek :lol:

:
ALAMO napisał/a:
No i to by się zgadzalo - w koncu 30 lat temu dostali zza wielkiej Wody papieren na to i owo, na własny użytek :lol:

wszystkie znaki na prześcieradle wskazują, że kredyt nadal otwarty :smile:

kadarius napisał/a:

Przypomina mi się baaardzo stary dowcip: Kto to jest syjonista? Otóż to taki Żyd, który za pieniądze drugiego Żyda wysyła trzeciego Żyda do Palestyny. :wink:

J.

Ostatnio zmieniony przez Jacek. 2011-09-02, 19:56, w całości zmieniany 1 raz
:
kadarius napisał/a:

I cci co przegrali. Ale im się wspomina o kociej mordzie :lol: ...

:
ALAMO napisał/a:
I cci co przegrali. Ale im się wspomina o kociej mordzie :lol: ...

Oczywiście w KIO spotykamy się chwilkę przedtem, nim ktoś do tej makulatury zajrzy :mrgreen:

J.

PS: Tytuł Mistera Kociej Mordy przyznaje się między orzeczeniem a ewentualnym przeczytaniem SIWZ. :wink:

Ostatnio zmieniony przez Jacek. 2011-09-02, 20:01, w całości zmieniany 1 raz
:
U Gordona jest jesze jeden taki poljot,tyle że z normalnym datownikiem
http://www.ussrtime.com/cgi-bin/details.pl?id=1495

:
A Sławę Tranzystor z datą już widziaeś? Skąd on to bierze :evil: ???

Ну, погоди! :wkurzony:
:
Widziałem,nie poprawiła mi humoru :neutral:

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
:
Jedyne co mnie pociesza, to że jest niesprawna :twisted: . Ale to marne pocieszenie ;)

Ну, погоди! :wkurzony:
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum