Odpowiedz do tematu
:
only black
:
A można o przykład obrazkowy prosić, jeśli na jaśniejszym ?
nick555 napisał/a: |
Na jaśniejszym moim zdaniem. |
A można o przykład obrazkowy prosić, jeśli na jaśniejszym ?
:
Ostatnio zmieniony przez nick555 2011-12-16, 13:26, w całości zmieniany 1 raz
O tak dla zobrazowania koloru:
Taki nie wiem jak to nazwać, miodowy? No jaśniejszy niż czekolada.
PS. Ewentualnie kafka z mleczkiem jakaś
Taki nie wiem jak to nazwać, miodowy? No jaśniejszy niż czekolada.
PS. Ewentualnie kafka z mleczkiem jakaś
Ostatnio zmieniony przez nick555 2011-12-16, 13:26, w całości zmieniany 1 raz
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
To mocno odważnie
:
Tam psuć! Ewentualnie jasno brązowy, matowy!, luisiana alligator...
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Dla mnie to ten "oryginalny" jakiś lichy jest. Zupełnie podobny do niczego i nie nadążający za klasą tego zegarka. Moim skromnym zdaniem warto aby zegarek w kontraście był do paska, nie zlewał się z nim. Stąd pomysł na kombinacje jakąś która się pewnie u mnie zakończy na czarnym pasku, ale z jasnym przeszyciem.
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2011-12-16, 14:45, w całości zmieniany 2 razy
jslanina napisał/a: |
Ale po co w sumie psuć oryginał: |
Dla mnie to ten "oryginalny" jakiś lichy jest. Zupełnie podobny do niczego i nie nadążający za klasą tego zegarka. Moim skromnym zdaniem warto aby zegarek w kontraście był do paska, nie zlewał się z nim. Stąd pomysł na kombinacje jakąś która się pewnie u mnie zakończy na czarnym pasku, ale z jasnym przeszyciem.
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2011-12-16, 14:45, w całości zmieniany 2 razy
:
Kontrastem dla tego zegarka jest kolor koperty.
Przy tej elegancji, jaką naturalnie posiada, na jasnym pasku w brązie traci przynajmniej połowę...I się robi zegarek do koszulki, ale polo
Przy tej elegancji, jaką naturalnie posiada, na jasnym pasku w brązie traci przynajmniej połowę...I się robi zegarek do koszulki, ale polo
:
Czyli dobzie dobzie kombinuje tego czarnego z przeszyciem do Kemmnera co szyk i elegancję zachować .
:
kk pozakładaj rożne paski, daj zdjęcia nadgarstkowe i ocenimy
:
O ja guuupi, że też od razu na to nie wpadłem. Wystarczy przecież kupić ze 20-30 pasków i jakiś na pewno się dobierze
:
Dobrze kombinujesz, dobrze
kumpel koronki napisał/a: |
O ja guuupi, że też od razu na to nie wpadłem. Wystarczy przecież kupić ze 20-30 pasków i jakiś na pewno się dobierze |
Dobrze kombinujesz, dobrze
:
Jak będziesz miał dwie skrzyneczki pasków jak Krzysiek, to nie będzie problemu z doborem paska
:
Ale to i skrzyneczki pewnie muszą być jakieś specjalne, na bateryjkę żeby się tym paskom nie nudzilo, żeby się obracały
Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
:
Odpowiedz do tematu
Nie,zwykłe
Ta jasna miała być do PZL, ale zrobili za wysoką.
A ta ciemna miał być do jednego z naszych projektów, ale zamiast zrobić tak jak chcielismy - to nam wykonawca zrobił takie samo jak w PZL, tylko inaczej pomalował.
No to co sie mają marnować ??
Ta jasna miała być do PZL, ale zrobili za wysoką.
A ta ciemna miał być do jednego z naszych projektów, ale zamiast zrobić tak jak chcielismy - to nam wykonawca zrobił takie samo jak w PZL, tylko inaczej pomalował.
No to co sie mają marnować ??