Submersible
Odpowiedz do tematu

:
Taka guma pianka właśnie - nie wiem jak to się nazywa "profesjonalnie" :mrgreen: . Spokojnie myślę, że w zabawkowym też kupisz

:
z powietrzem

:
próbowałem piłkami z zabawkowego ale nie dały rady :)

:
Nie ma co kombinować z zabawkami. Ta piłeczka profi kosztuje grosze, a naprawę działa rewelacyjnie - czytaj jest mega bezpieczna dla dekla. Odkręcanie kluczem lub suwmiarką zawsze wiąże się z jakimś ryzykiem omsknięcia i rysa gotowa. Piłeczka odkręca wszystko w bezpieczny sposób. Moim zdaniem zakup must have dla każdego kolekcjonera.

hrg.pl
:
dzięki split ,jak tylko gdzieś zobacze to biorę :)

:
dzięki Santino, tylko nie ma w kraju takiej? na ebajku nie kupowałem jeszcze :???:

:
Czas się przełamać. Większość ciekawych pozycji znajduję się niestety na zatoczce :wink:

:
będe musiał zrobić przełamke ;)
bo szkoda niektórych okazji co widziałem :sad:

:
Przełam się przełam ;) Nowe moźliwości się otwierają. Alledrogo to lipa. Tylko ew. zaufane bazarki, jak ten nasz tutaj. Gdzie kupisz, powiedz mi Boschetta CW? Na Allegro? Nawet w sklepie Boschett ich nie ma :( Ma mieć. Ale nie ma.

hrg.pl
:
no tak nawet steinharta ciężko trafić na allu, z ciekawości ile trzeba dać za Twojego Boschetta?

:
za nówkę 440$ + 100$ ship do PL + cło i 23% VAT u nas przy odprawie :razz: Używki pojawiają się w sumie mniej więcej od 350usd na WUS :wink:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
No, czyli z 2500 wyjdzie na gotowo...

hrg.pl
:
przyzwoicie :mrgreen:

:
Bentley napisał/a:
no tak nawet steinharta ciężko trafić

U nas łatwo. Będziesz zainteresowany to do kumotra SIRLUKE1 zagadaj :wink:

Odpowiedz do tematu
Skocz do: