Odpowiedz do tematu
:
pojdzmy dalej, mysle, ze Kaska to jeden z nas...

:
Ostatnio zmieniony przez Fazi 2011-10-12, 14:01, w całości zmieniany 1 raz
Idzie jak nowy - udalo mi sie go naprowadzic na wlasciwe tory czasowe i jestem_juz_zadowolony (choc jak widac 'szostka' bez daszka)...

Ostatnio zmieniony przez Fazi 2011-10-12, 14:01, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Fazi64, jak to zrobiłeś?
Zostaw info dla potomności
Graty

:
Ameryki chyba nie odkryje, choc nie wiem, czemu pierwszym razem to nie wypalilo:
Sciagnalem dekiel, wzialem scieta na koncu wykalaczke i wcisnalem jedyny mozliwy do wcisniecia na obudowie koperty "guzik", przytrzymujac go doprowadzilem wskazowki do 12:00, puscilem przycisk, wysunalem i wlozylem z powrotem baterie, zacisnalem dekiel.
Zegarek ruszyl po chwili, polozylem go na parapecie na zachod skierowanego okna w pozycji "na stojaco" (pasek zapiety, jak na nadgarstku i zegarek postawiony 6'ka na dol i 12'tka do gory). Po polgodzinie wrocilem, zeby sprawdzic, co slychac i stwierdzilem, ze zsynchronizowal sie idealnie (mam jeszcze w domu Casio Oceanusa i budzik z Tchibo sterowane radiowo).
Nie wiem, czemu teraz sie udalo, a kiedys nie - musialem przeoczyc jakis maly szczegolik...
Sciagnalem dekiel, wzialem scieta na koncu wykalaczke i wcisnalem jedyny mozliwy do wcisniecia na obudowie koperty "guzik", przytrzymujac go doprowadzilem wskazowki do 12:00, puscilem przycisk, wysunalem i wlozylem z powrotem baterie, zacisnalem dekiel.
Zegarek ruszyl po chwili, polozylem go na parapecie na zachod skierowanego okna w pozycji "na stojaco" (pasek zapiety, jak na nadgarstku i zegarek postawiony 6'ka na dol i 12'tka do gory). Po polgodzinie wrocilem, zeby sprawdzic, co slychac i stwierdzilem, ze zsynchronizowal sie idealnie (mam jeszcze w domu Casio Oceanusa i budzik z Tchibo sterowane radiowo).
Nie wiem, czemu teraz sie udalo, a kiedys nie - musialem przeoczyc jakis maly szczegolik...
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
:
Ostatnio zmieniony przez suchotnik7 2011-10-13, 04:11, w całości zmieniany 1 raz
No to podobnie jak ja
Tylko ja, jako partacz, wciskam przycisk długopisem i najpierw wyjmuję baterię a potem ustawiam na 12
Reszta dokładnie tak samo
Kutfa, na forum obok poszedł dziś atomek za 210zł w momencie, chyba zrobiliśmy interes na tych zegarkach

Kutfa, na forum obok poszedł dziś atomek za 210zł w momencie, chyba zrobiliśmy interes na tych zegarkach

Ostatnio zmieniony przez suchotnik7 2011-10-13, 04:11, w całości zmieniany 1 raz
:
Trochę odkopię, atomek właśnie przestawia się automatycznie na czas zimowy, także chyba zdał ostatnią próbę
Jestempanzadowolony
Ps. Sorry za post pod postem.

Ps. Sorry za post pod postem.
:
Przypomniałeś mi opowiaganie o pierwszym zegarku Mikołajka
J.

J.
:
Sie przestawil i moj tez

Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
:
Gdyby ktoś nadal poszukiwał to pojawiły się znowu w sklepie internetowym Tchibo, jest też wersja z czarną tarczą i jakieś pudełka na zegarki

:
Ta czarna tarcza, calkiem dobrze wyglada
..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..
Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
: Radyjko Tchibo
Czy ktorys z kumotrow ma pojecie jak sie Tchibowe radyjko zachowuje na Wyspach? Znaczy, czy bedzie pokazywal czas z Frankfurtu, czy jakims cudem czas lokalny? Moj radyjkowy G-Shock prawdopodobnie lapie sygnal z z Anthorn w UK, a bedac ostatnio w Reichu uzywalem opcji Dual Time.
Zegarek mnie sie widzi, cena znosna, ale glupio by bylo, gdyby pokazywal wiecznie godzine do przodu.
Pozdrawiam
Eryk
Zegarek mnie sie widzi, cena znosna, ale glupio by bylo, gdyby pokazywal wiecznie godzine do przodu.
Pozdrawiam
Eryk
:
Dolaczam sie do pytania

"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
O ile sobie przypominam, tam w instrukcji jest napisane jak ustawić inną strefę czasową niż odbierana z radia.
Tak wyglądała Zina aka Zinajda.
:
A, którego byście polecili z aktualnej oferty Tchibo?
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Odpowiedz do tematu
Wiadomo - obie wersje atomowek...
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64