Gadaj [edit mod: wyedytowałem] z paskorobem.
Zrobią Ci i będziesz zadowolony.
Oryginał chore pieniądze...
Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez Iks 2011-12-08, 12:53, w całości zmieniany 1 raz
no gdzie guma do Hamiltona?? Nie żebym się kłócił, ale trochę nie do końca się ten watek pokrywa wg. mnie żeby go scalać
Ostatnio zmieniony przez Iks 2011-12-08, 12:53, w całości zmieniany 1 raz
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
ło matko, ja myślałem, że chodzi o dwie dziury. Tak po prostu...
Iks1984 napisał/a: |
no gdzie guma do Hamiltona?? Nie żebym się kłócił, ale trochę nie do końca się ten watek pokrywa wg. mnie żeby go scalać |
ło matko, ja myślałem, że chodzi o dwie dziury. Tak po prostu...
:
Nie no bo się temat wziął i scalił - ja do Hamiego szukam pacha, nawet oryginał rozważam
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Te co Tomek pokazał - ze stalową szlufką - fajne się wydają.
Nie przypasujesz nic z nich?
Nie przypasujesz nic z nich?
:
w tej chwili ten jasno brązowy rozważam jak najbardziej, troszeczkę mi przeszkadza ta stalowa szlufka no i brak nitów, ale... pomyslimy
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Ja wszystko rozumiem, że Nowy Nabytek, że piękny, że drogi.... ale nity to sobie daruj.
Iks1984 napisał/a: |
w tej chwili ten jasno brązowy rozważam jak najbardziej, troszeczkę mi przeszkadza ta stalowa szlufka no i brak nitów, ale... pomyslimy |
Ja wszystko rozumiem, że Nowy Nabytek, że piękny, że drogi.... ale nity to sobie daruj.
:
Cytat: |
Pasek do Mudmana ma dwa rzędy dziurek. |
G. Gerlach - polskie zegarki
Szczęście dla wszystkich za darmo! I niech nikt nie odejdzie skrzywdzony!
Szczęście dla wszystkich za darmo! I niech nikt nie odejdzie skrzywdzony!
:
Założyłem oryginalny pasek do Hamiego i konweniują mi te nity - taki już jego urok
Odpowiedz do tematu
matyr napisał/a: | ||
Ja wszystko rozumiem, że Nowy Nabytek, że piękny, że drogi.... ale nity to sobie daruj. |
Założyłem oryginalny pasek do Hamiego i konweniują mi te nity - taki już jego urok
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW