Odpowiedz do tematu
:
Zwykłych Ruhli nie zbierasz?
Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
:
Na bogato kumotrze Kris! jak na "od pewnego czasu" to ja się boję co będzie "od kilkunastu lat"
:
Kris - ładnie wyglądają razem te Urany
:
Buran - zwykłych ruhli niestety ale nie zbieram, te Ruhle chronografy szczerze mówiąc też do kolekcji mi nie pasują ale jakoś tak szkoda wyrzucić.
Armian - Moskwy faktycznie łatwiej zebrać ale jezeli chodzi o pospolite egzemplarze. Trudniej o odmiany rzadkie i kolekcjonerskie. W weekend postaram się coś w tym zakresie pokazać
Armian - Moskwy faktycznie łatwiej zebrać ale jezeli chodzi o pospolite egzemplarze. Trudniej o odmiany rzadkie i kolekcjonerskie. W weekend postaram się coś w tym zakresie pokazać
:
he he he, nie męcz się , podeślę ci adres ....... a na forum jest stosowny temat o Ruhlach wiec szybciutko wklejaj tam fotki, przeca kota w worku nie będziesz mi wysyłał
Odpowiedz do tematu
Kris napisał/a: |
.... te Ruhle chronografy szczerze mówiąc też do kolekcji mi nie pasują ale jakoś tak szkoda wyrzucić.
|
he he he, nie męcz się , podeślę ci adres ....... a na forum jest stosowny temat o Ruhlach wiec szybciutko wklejaj tam fotki, przeca kota w worku nie będziesz mi wysyłał