Ciekawostka. Ruskie także robiły początkowo K-43 jak hamerykanie
Oryginalna koperta do K-43
a w niej
No cóż. Kupili to im wolno
Odpowiedz do tematu
:
No i '' powiesiliśmy '' Karolewskiej
Faktem jest że właściciel zrobi z nim co chce, bo kto bogatemu zabroni , ale imho szkoda, nawet jeśli to nie jest jakiś wybitny okaz, warto zostawić go jak jest, tym bardziej ze ładnie zachowany.
Karol gdybyś się rozmyślił, a cena mnie nie zabije, pisz PW, przygarnę kropka
Faktem jest że właściciel zrobi z nim co chce, bo kto bogatemu zabroni , ale imho szkoda, nawet jeśli to nie jest jakiś wybitny okaz, warto zostawić go jak jest, tym bardziej ze ładnie zachowany.
Karol gdybyś się rozmyślił, a cena mnie nie zabije, pisz PW, przygarnę kropka
:
Panowie,
Moze w biegu utne niektore spekulacje......
Na ten moment na 100% zegarek chce doprowadzic do stanu świetnosci (wyczyscic, uruchomic, naprawic) i chce sie nim cieszyc Tarcza jest bardzo ladnie zachowana, jedynie pobrudzona co da sie poczyscic. Wskazowki ladne, jedynie na koncowkach troche zaszly. Koperta jest w stanie dobry +, nie jest porysowana, ma oznaczenia "rolled gold plated" czy jakos tak.
Podsumowujac.... BEDE GO RATOWAL!!!
Moze w biegu utne niektore spekulacje......
Na ten moment na 100% zegarek chce doprowadzic do stanu świetnosci (wyczyscic, uruchomic, naprawic) i chce sie nim cieszyc Tarcza jest bardzo ladnie zachowana, jedynie pobrudzona co da sie poczyscic. Wskazowki ladne, jedynie na koncowkach troche zaszly. Koperta jest w stanie dobry +, nie jest porysowana, ma oznaczenia "rolled gold plated" czy jakos tak.
Podsumowujac.... BEDE GO RATOWAL!!!
:
Spam, dla mnie rozmontowanie Mołnii w takim stanie już jest pewnym nietaktem przy sporej dostępności egzemplarzy znoszonych i z poważnie uszkodzonymi tarczami. Szkoda takiego zegarka po prostu. A że gwarancji nie ma, to się zgodzę, z tym że są pewne przesłanki pozwalające sądzić, że jednak jest to oryginalny zegarek i tak jest IMO w tym przypadku.
Ну, погоди!
:
Kamień z serca
Karolewskiej napisał/a: |
Podsumowujac.... BEDE GO RATOWAL!!! |
Kamień z serca
:
Cóż ja poradzę, że mam takie podejście do sprawy
PS. Paweł nie masz na zbyciu jakiegoś regulatora do 18-stki elgina
I to ci się chwali Jednak gdyby ci się odmieniło to masz moje pełne poparcie
pmwas napisał/a: |
Spam, dla mnie rozmontowanie Mołnii w takim stanie już jest pewnym nietaktem przy sporej dostępności egzemplarzy znoszonych i z poważnie uszkodzonymi tarczami. Szkoda takiego zegarka po prostu. |
Cóż ja poradzę, że mam takie podejście do sprawy
PS. Paweł nie masz na zbyciu jakiegoś regulatora do 18-stki elgina
Karolewskiej napisał/a: |
Podsumowujac.... BEDE GO RATOWAL!!! |
I to ci się chwali Jednak gdyby ci się odmieniło to masz moje pełne poparcie
:
Wiem chyba, czego i do czego szukasz, ale niestety mam tylko taki zwykły z dźwignią na mostku . Ale jak będę czegoś potrzebował od Dave'a to spytam, czy jeszcze szukasz.
Ну, погоди!
:
Mniej mnie na pamięci.
Nie mogę znaleźć żadnego totalnego destruktu który by się nie nadawał do reanimacji
a pacjent...
Razi to w oczy strasznie
Odpowiedz do tematu
pmwas napisał/a: |
Wiem chyba, czego i do czego szukasz, ale niestety mam tylko taki zwykły z dźwignią na mostku . Ale jak będę czegoś potrzebował od Dave'a to spytam, czy jeszcze szukasz. |
Mniej mnie na pamięci.
Nie mogę znaleźć żadnego totalnego destruktu który by się nie nadawał do reanimacji
a pacjent...
Razi to w oczy strasznie