Waltham - mechanizm naciagu czy jakos tak
Odpowiedz do tematu

Spam
[Usunięty]
:
Ciekawostka. Ruskie także robiły początkowo K-43 jak hamerykanie

Oryginalna koperta do K-43

a w niej

No cóż. Kupili to im wolno

Ostatnio zmieniony przez Maxio 2011-12-04, 19:01, w całości zmieniany 1 raz
:
No i '' powiesiliśmy '' Karolewskiej :mrgreen:
Faktem jest że właściciel zrobi z nim co chce, bo kto bogatemu zabroni :razz: :mrgreen: , ale imho szkoda, nawet jeśli to nie jest jakiś wybitny okaz, warto zostawić go jak jest, tym bardziej ze ładnie zachowany.
Karol gdybyś się rozmyślił, a cena mnie nie zabije, pisz PW, przygarnę kropka :smile:

:
Panowie,

Moze w biegu utne niektore spekulacje......

Na ten moment na 100% zegarek chce doprowadzic do stanu świetnosci (wyczyscic, uruchomic, naprawic) i chce sie nim cieszyc :) Tarcza jest bardzo ladnie zachowana, jedynie pobrudzona co da sie poczyscic. Wskazowki ladne, jedynie na koncowkach troche zaszly. Koperta jest w stanie dobry +, nie jest porysowana, ma oznaczenia "rolled gold plated" czy jakos tak.

Podsumowujac.... BEDE GO RATOWAL!!! :mrgreen:

:
Spam, dla mnie rozmontowanie Mołnii w takim stanie już jest pewnym nietaktem przy sporej dostępności egzemplarzy znoszonych i z poważnie uszkodzonymi tarczami. Szkoda takiego zegarka po prostu. A że gwarancji nie ma, to się zgodzę, z tym że są pewne przesłanki pozwalające sądzić, że jednak jest to oryginalny zegarek i tak jest IMO w tym przypadku.

Ну, погоди! :wkurzony:
:
Karolewskiej napisał/a:

Kamień z serca :mrgreen:

Spam
[Usunięty]
:
pmwas napisał/a:
Spam, dla mnie rozmontowanie Mołnii w takim stanie już jest pewnym nietaktem przy sporej dostępności egzemplarzy znoszonych i z poważnie uszkodzonymi tarczami. Szkoda takiego zegarka po prostu.

Cóż ja poradzę, że mam takie podejście do sprawy

PS. Paweł nie masz na zbyciu jakiegoś regulatora do 18-stki elgina :?:

Karolewskiej napisał/a:

I to ci się chwali :!: Jednak gdyby ci się odmieniło to masz moje pełne poparcie :wink:

:
Wiem chyba, czego i do czego szukasz, ale niestety mam tylko taki zwykły z dźwignią na mostku :( . Ale jak będę czegoś potrzebował od Dave'a to spytam, czy jeszcze szukasz.

Ну, погоди! :wkurzony:
Spam
[Usunięty]
:
pmwas napisał/a:
Wiem chyba, czego i do czego szukasz, ale niestety mam tylko taki zwykły z dźwignią na mostku :( . Ale jak będę czegoś potrzebował od Dave'a to spytam, czy jeszcze szukasz.

Mniej mnie na pamięci.

Nie mogę znaleźć żadnego totalnego destruktu który by się nie nadawał do reanimacji

a pacjent...

Razi to w oczy strasznie :???:

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum