Kto produkuje Strzały ???
Odpowiedz do tematu

:
radekglaz napisał/a:
Czy ktoś miał do czynienia ze Strzałkami Levenberga? Czy faktycznie gorsze jakościowo od Volmaxa?

RG

Strzałki od Jurija nie miałem, ale mam inne zegarki od niego i jakość wykonania jest porównywalna z Volmaxem, a konkretnie mam Piłota który jest odpowiednikiem Volmaxowskiego Aviatora.

:
pieknie rozgryziony temat - ze swojej strony rowniez dziekuje bo chyba do mikolaja napisza o taka strzalke :wink:

s

:
strix napisał/a:
pieknie rozgryziony temat - ze swojej strony rowniez dziekuje bo chyba do mikolaja napisza o taka strzalke :wink:

s

A którą masz na oku?

RG

:
radekglaz napisał/a:

A którą masz na oku?

niestety mocny nie ma wersji kremowej, a nie wiem czy jej wlasnie bym nie wolal. Bede dzwonil do niego moze zalatwi. Jak nie ma to pewnie biala. Tez sliczna! :smile:

s

:
Biała fajna, ale jak dla mnie ta w wersji Cosmos jest the best. Tylko ten Juri Levenberg nie daje mi spokoju.

RG

:
OK rozumiem, ze wersja cosmos to tylko Jurek a volmax nie robil i mocny tak czy siak nie urodzi tak?

s

:
Może urodzi :) Jeżeli nie przeszkadza ci że to wersja od Jurka to zapytaj. Ten człowiek może dużo...

Ostatnio zmieniony przez radekglaz 2011-12-01, 15:23, w całości zmieniany 1 raz
:
Tutaj macie rożne Striełki jakie były na rynku

http://www.ruwatch.com/cg...=Strela&lang=de

:
Zaraz odwiaza mnie do tworek.... :twisted:

mocny ma strzaly z volmaxa a nie od Jurka tak?

z Twojego postu wnioskuje ze wersja kosmos bezowa jest robiona tylko przez Jurija tak?

Czyli jesli chce z Volmaxu to pozostaje z jasnych biala tylko tak /zakladajac ze chce koniecznie choragiewki/?

s

Ostatnio zmieniony przez strix 2011-12-01, 15:32, w całości zmieniany 2 razy
:
strix napisał/a:
Zaraz odwiaza mnie do tworek.... :twisted:

mocny ma strzaly z volmaxa a nie od Jurka tak?

z Twojego postu wnioskuje ze wersja kosmos bezowa jest robiona tylko przez Jurija tak?

Czyli jesli chce z Volmaxu to pozostaje z jasnych biala tylko tak?

s

Mocny ma generalnie strzały od Volmaxa, ale zapytaj go, może załatwi tą beżową Cosmos od Jurija po dobrej cenie.
Jeżeli chcesz z Volmaxu to pozostaje tylko biała.

RG

:
Volmax nie produkował Striełki z tym wzorem tarczy w bezowym kolorze, tak że jak ktoś koniecznie chce taką to pozostaje tylko model od Levenberga (niczego mu nie ujmując, taka sama koperta, identyczny werk i wzór tarczy)

:
ol klir, senkju Panowie! :wink:

s

:
strix, jak chcesz białą to tu masz ją w http://www.vostok-watches.com/
Cena niby 329euro, ale jak zagadasz na hablemosderelojes.com do jednego z modów, to dostaniesz zniżkę 15%-20% i darmową wysyłkę. Jak kupowałem to jakoś wyszło 1100-1150zł.

:
strix napisał/a:
ol klir, senkju Panowie! :wink:

s

I co mikołaj przyniósł Strzałkę :) ?

RG

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum