PZL P11c by Lechu
Odpowiedz do tematu

: PZL P11c by Lechu
Temat nieco już oklepany, chyba najczęściej przewijający się zegarek w galerii, ale co tam - i ja się dorzucę ze swoimi fotami :mrgreen:

:
Fajne fotki

:
Fajne, fajne. Też się go pozbywasz?

:
Oferta już wisi :( Nie nazywaj tego pozbywaniem się - lepiej brzmi "rozstanie"... :razz: :cool:

:
Pierwsze zdjecie swietne - dobrze uchwycona klamerka i jej zwiazek z zegarkiem.

:
A nie szkoda Ci tego "rozstania"?

:
Zdjęcia swietne :)
Mi też pozostały tylko zdjęcia :(

:
Sylwek - A nawet mi nie mów - każdego zegarka mi szkoda, a to jeszcze nie koniec. Kiedyś już miałem podobny etap jak zabrałem się za wyprzedaż dużej części "staruszków", zostawiłem sobie najładniejsze egzemplarze i ich nie tknę nigdy. Za to do tych nowszych zegarków zawsze można wrócić w przyszłości i na to liczę ;)

Adam - dzięki!

Ostatnio zmieniony przez Bibliotek@rz 2011-11-30, 12:06, w całości zmieniany 1 raz
:
No ogólnie rozumiem, ale do PZL'ki to będzie ciężko wrócić...

:
No do niej z całą pewnością. Ale tyle ich jest na CW, że na fotkach pooglądam :)

:
Mam nadzieję, że cel tej wyprzedaży jest wart tej "ofiary" ;-)

:
Jakby się jeszcze udało ją upolować...a lekko nie jest. Jak w ciągu miesiąca lub dwóch się nie uda to już Was się będę radził co w zastępstwo wziąć, a kilka alternatyw już mam ;)

:
Jak powiesz czego szukasz, to pomożemy Ci znaleźć ;-) :twisted:

:
Pierwsze zdjęcie najlepsze :)

:
Sylwek - jedną ofertę już mam, gromadzę środki, ale to też kwestia samej transakcji, bo będzie robiona przez forum zagramaniczne i boję się tyle kasy słać bez jakichkolwiek zabezpieczeń :/ Innej oferty nie widziałem (w tej kasie oczywiście), a od dwóch tygodni regularnie obczajam wszystkie bazary forumowe świata :D

shi_ra - dziękować :) Wczoraj też pierwsze bylo najlepsze...może powinienem robić i wrzucać tylko jedno, a nie męczyć się bezsensownie :lol:

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum