Odpowiedz do tematu
:
Szczerze powiem "wieje nudą". Zanabyłem jeden model Tao z tych nowoczesnych i po dwóch dniach sprzedałem . Robił zajefajne wrażenie, które szybko gasło
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Ten sekundnik to logo niczego innego jak pierwowzoru,czyli:
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Co oni tak w tego Cartiera wpatrzeni Jak sroka w gnat .. Jest tyle innych, fajniejszych, zegarków do naśladowania ..
:
Janek, A jest analogiczny model Cartiera?
Taki Jump Hour?
Masz jakąś fotę pod ręką?
Taki Jump Hour?
Masz jakąś fotę pod ręką?
:
+1 mogli by uderzyć w AP-marzenie
Ostatnio zmieniony przez Czino 2011-11-30, 16:50, w całości zmieniany 1 raz
Tomek napisał/a: |
Co oni tak w tego Cartiera wpatrzeni Jak sroka w gnat .. Jest tyle innych, fajniejszych, zegarków do naśladowania .. |
+1 mogli by uderzyć w AP-marzenie
Ostatnio zmieniony przez Czino 2011-11-30, 16:50, w całości zmieniany 1 raz
:
To już nie rolek?
Czino napisał/a: |
AP-marzenie |
To już nie rolek?
:
Jump hour jest,z serii rotonde,ale bez takiego fikusnego sekundnika.No i tylko w bialym zlocie (25k funtow, ref W1553851) i zoltym zlocie (24k funtow, ref W1553751).
Ale wiesz co?Kupilem Idze zlote okulary cartiera (takie 10-15 letnie) i jesli jakosc zegarkow jest taka jak jakosc okularow, to szkoda czasu,bo to samo znajdziesz o wiele taniej (np. wedlug mnie nie ma w ogole roznicy w jakosci wykonania pomiedzy ray-banami aviatorami i tymi cartierami).
Santino napisał/a: |
Janek, A jest analogiczny model Cartiera?
Taki Jump Hour? Masz jakąś fotę pod ręką? |
Jump hour jest,z serii rotonde,ale bez takiego fikusnego sekundnika.No i tylko w bialym zlocie (25k funtow, ref W1553851) i zoltym zlocie (24k funtow, ref W1553751).
Ale wiesz co?Kupilem Idze zlote okulary cartiera (takie 10-15 letnie) i jesli jakosc zegarkow jest taka jak jakosc okularow, to szkoda czasu,bo to samo znajdziesz o wiele taniej (np. wedlug mnie nie ma w ogole roznicy w jakosci wykonania pomiedzy ray-banami aviatorami i tymi cartierami).
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
najgorszy jest tan kamyk na koronce
G. Gerlach - polskie zegarki
Szczęście dla wszystkich za darmo! I niech nikt nie odejdzie skrzywdzony!
Szczęście dla wszystkich za darmo! I niech nikt nie odejdzie skrzywdzony!
:
Koronkę można łatwo dość wymienić.
Nadal mi się podoba. Ta inspiracja jest znośna.
Nadal mi się podoba. Ta inspiracja jest znośna.
:
Santino, ojtam, ojtam, i o co tyle krzyku, Tao to chyba taki budżetowy brand Cartiera , baaaaaardzo się inspirują, za bardzo
:
No właśnie.
Akurat tego jump hour'a po zmianie koronki bym chyba mogł trzymać w gablotce... znaczy nosić.
Akurat tego jump hour'a po zmianie koronki bym chyba mogł trzymać w gablotce... znaczy nosić.
:
Okienko godziny w TAO mogłoby być nieco większe chyba.
A skąd ew. Osoba by brała koronkę? Trochę mnie też kusi
A skąd ew. Osoba by brała koronkę? Trochę mnie też kusi
:
Oczywiście, że na pierwszym miejscu zawsze mill, ale tego już parnis wypuścił i musi mnie póki co zaspokoić, a takiego dobrego homage'a AP RO niestety nie ma
Santino napisał/a: |
To już nie rolek? |
Oczywiście, że na pierwszym miejscu zawsze mill, ale tego już parnis wypuścił i musi mnie póki co zaspokoić, a takiego dobrego homage'a AP RO niestety nie ma
:
Osoba ma jakieś koronki - coś by się dobrało
Odpowiedz do tematu
Violence napisał/a: |
A skąd ew. Osoba by brała koronkę? Trochę mnie też kusi |
Osoba ma jakieś koronki - coś by się dobrało