Dziwne Tao
Odpowiedz do tematu

:
Szczerze powiem "wieje nudą". Zanabyłem jeden model Tao z tych nowoczesnych i po dwóch dniach sprzedałem :roll: . Robił zajefajne wrażenie, które szybko gasło

Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Ten sekundnik to logo niczego innego jak pierwowzoru,czyli:

"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Co oni tak w tego Cartiera wpatrzeni :?: :shock: Jak sroka w gnat .. Jest tyle innych, fajniejszych, zegarków do naśladowania .. :grin:

:
Janek, A jest analogiczny model Cartiera?
Taki Jump Hour?

Masz jakąś fotę pod ręką?

Czino
[Usunięty]
:
Tomek napisał/a:
Co oni tak w tego Cartiera wpatrzeni :?: :shock: Jak sroka w gnat .. Jest tyle innych, fajniejszych, zegarków do naśladowania .. :grin:

+1 mogli by uderzyć w AP-marzenie :oops:

Ostatnio zmieniony przez Czino 2011-11-30, 16:50, w całości zmieniany 1 raz
:
Czino napisał/a:
AP-marzenie

To już nie rolek?

:
Santino napisał/a:
Janek, A jest analogiczny model Cartiera?
Taki Jump Hour?

Masz jakąś fotę pod ręką?

Jump hour jest,z serii rotonde,ale bez takiego fikusnego sekundnika.No i tylko w bialym zlocie (25k funtow, ref W1553851) i zoltym zlocie (24k funtow, ref W1553751).
Ale wiesz co?Kupilem Idze zlote okulary cartiera (takie 10-15 letnie) i jesli jakosc zegarkow jest taka jak jakosc okularow, to szkoda czasu,bo to samo znajdziesz o wiele taniej (np. wedlug mnie nie ma w ogole roznicy w jakosci wykonania pomiedzy ray-banami aviatorami i tymi cartierami).

"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
najgorszy jest tan kamyk :?: na koronce

G. Gerlach - polskie zegarki

Szczęście dla wszystkich za darmo! I niech nikt nie odejdzie skrzywdzony!
:
Koronkę można łatwo dość wymienić.

Nadal mi się podoba. Ta inspiracja jest znośna.

:
Santino, ojtam, ojtam, i o co tyle krzyku, Tao to chyba taki budżetowy brand Cartiera :mrgreen: , baaaaaardzo się inspirują, za bardzo :twisted:

:
No właśnie.
Akurat tego jump hour'a po zmianie koronki bym chyba mogł trzymać w gablotce... znaczy nosić. ;-)

:
Okienko godziny w TAO mogłoby być nieco większe chyba.

A skąd ew. Osoba by brała koronkę? Trochę mnie też kusi ;)

Czino
[Usunięty]
:
Santino napisał/a:
To już nie rolek?

Oczywiście, że na pierwszym miejscu zawsze mill, ale tego już parnis wypuścił i musi mnie póki co zaspokoić, a takiego dobrego homage'a AP RO niestety nie ma :sad:

:
Violence napisał/a:
A skąd ew. Osoba by brała koronkę? Trochę mnie też kusi

Osoba ma jakieś koronki - coś by się dobrało ;-)

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum