Dżem Bąk
Odpowiedz do tematu

:
To Metaxa :idea: - zaloze sie :idea: - tak podzialala, ja juz nie uzywam, kiedys tak odlecialem, ze po dwoch dniach mialem klopot wyladowac :twisted:
split - ladna recenzja, no, no :!: :!: :wink:

Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64

:
...w pracy jestem, więc całość przeczytam sobie później, ale zapowiada się bardzo ciekawie :twisted:

:
split - miodnyyy tekst! :D Dobrze się uśmiałem, a dziś poprawa humoru akurat mi była potrzebna ;) Dzięki!

:
xylog napisał/a:
Dla mnie bąba. Super bąba. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

zgadzam sie w pelni

split, co ty piles? :D

:
Haha, cieszę się, że wywołałem u Wau uśmiech, o to chodziło :)
Dzięki za miłe słowa. Metaxa 5*.
Sam zegarek - cóż, recenzja mówi wszystko.
Dziś wieczorem będzie epilog tej historii, a niebawem Bąk wróci w odcinku o Infantry.

[ Dodano: 2011-11-29, 15:19 ]
ALAMO napisał/a:
Aha - na bezelu to chyba jednak jest folia zabezpieczająca. Jak będziesz zdejmował to uważaj na kropnę ;-)

:shock: :shock: Rzeczywiście :shock:
Teraz wygląda normalnie :roll:
To się znajdzie w epilogu.

hrg.pl
:
split, a przepraszam, Bąk dawno się tak nie uśmiałem :mrgreen:
Gratuluje talentu i czekam na więcej :smile:

:
Split przyjemnie się czyta tą historyjkę :)
Dobre na prawdę dobre .

:
Jakby mu tarcze zmienić to nawet spoko zegarek by był ;)

:
świetna recka :shock: !!! brawo ten pan :mrgreen:

:
Split, kuna historyja choby z żurnala, świetne, gratki wielkie.

:
Epilog

Bąk idąc nadmorskim deptakiem z KS pod jedną ręką i kieliszkiem martini w drugiej zastanawiał się, czy dobrze zrobi, jeśli zainwestuje trochę pieniędzy wydziału na nowe sukienki dla KS. Jeszcze tego nie zrobił, z czystego lenistwa.

"W sumie - pomyślał - nie zganili mnie, nie potępili jakoś szczególnie. Wiadomo, zawsze znajdą się zazdrośnicy. No właśnie, a co jeśli drwią przez zazdrość? A co tam, może ją zatrzymam, zawsze mam trzy sypialnie w apartamecie w Hiltonie i KS może spać osobno...".

KS zrzuciła już fabryczny makijaż z bezela, wykonany z ohydnej folii. Paskudne szramy zniknęły z jej twarzy. "Lepiej, mała, znacznie lepiej" - Bąk popatrzył na jacht cumujący przy nabrzeżu i podpalił Dunhilla.

- Kochanie - KS wspięła się na palcach i szepnęła w pewnej chwili Bąkowi na ucho. - Czy... Czy mówiłam Ci już, że ta moja koronka na godzinie 10 to atrapa...?

...Bąka znów przeszył znajomy bolesny dreszcz.

!!!!!!

Koniec odcinka.

hrg.pl
:
A te subtarcze to one działają i coś wskazują?

:
Przeczytałem całość - świetne :!: :mrgreen:

СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Dial działa ;) Wskazuje dzień tygodnia, miesiąca i czas 24h ;)

hrg.pl
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum