Jest bossski! - tylko kolor paska... Jaki kolor dobrac, zeby ladnie gralo ale zeby nie byl niebieski? Czarny z granatowym przeszyciem? Ciemny braz z granatowym przeszyciem? w uszach 22mm wiec mozna sie bawic.
Aha - konfrontacja renderow vostokowych z rzeczywistoscia, na korzysc rzeczywistosci
Pozdr
s
Ostatnio zmieniony przez strix 2011-12-11, 19:17, w całości zmieniany 3 razy
Fajny zegar i ŚWIETNE zdjęcia! Gratulacje! Co do paska, ten niebieski jest ok, choć można by trochę poszaleć. Na pewno cały czarny byłby też ok, ale mała nutka niebieskości
(np. przeszycie, ale nie grubą nicią)ładnie by razem grało.
strix, może taki?
Link: http://allegro.pl/xxxl-pa...1960049408.html Ponoć wersja "nie xxxl" też występuje, zastanawiałem się nad nim jako nad paskiem do parnisa forumowego.
ehhh ja lekko nieogarniety w mechanizmach i wlasnie do mnie dotarlo, ze on nie ma szybkiej daty... trza wahlowac jak w amfach miedzy 9 a 12... lekka porazka
Nic to, zniese jakos dla tej tarczy Suchotnik - pasek ciekawy, dzieki !
Piękny zegar. Wielokrotnie się do niego przymierzałem ale nie wyszło nam.
Weź do niego ładny brąz z jakimkolwiek byle nie niebieskim przeszyciem. Pasek moim zdaniem powinien podkreślać urok zegarka - zostaw zegarkowi wyłączność na niebieski.
w tym przypadku na zywo jest tak samo dobrze jak nie lepiej MSZ. Foto jednak splaszcza nieco odbior. Tarcza jest naprawde piekna i perfekcyjnie wykonana, wypukle szklo z antyrefleksem tez robi dobra robote. Piekny zegar, tylko te ustawianie daty