Odpowiedz do tematu
:
Rybak,ta bransa sie zweza?Wg. mnie powinna byc jakas solidniejsza, ze stala szerokoscia.Ale nie ma tragedii
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
No i badz tu czlowieku madry
Tak, zweza sie minimalnie tak jak widac na fotce, a potem juz ma stala szerokosc, to jest oryginalna bransoleta od BFSa.
Prawde mowiac przelozylem dla jaj - chcialem zobaczyc jak BFS wyglada na "lotniczym" pasku, a przy okazji zalozylem kajdanek pilotowi.
I mi sie nawet spodobalo
Ostatnio zmieniony przez rybak 2011-11-27, 13:16, w całości zmieniany 1 raz
Remik napisał/a: |
rybak, Śmiesznie jakoś . No nichuchu mi nie pasuje |
Santino napisał/a: |
oj tam, oj tam.
Całkiem nieźle |
No i badz tu czlowieku madry
Tak, zweza sie minimalnie tak jak widac na fotce, a potem juz ma stala szerokosc, to jest oryginalna bransoleta od BFSa.
Prawde mowiac przelozylem dla jaj - chcialem zobaczyc jak BFS wyglada na "lotniczym" pasku, a przy okazji zalozylem kajdanek pilotowi.
I mi sie nawet spodobalo
Ostatnio zmieniony przez rybak 2011-11-27, 13:16, w całości zmieniany 1 raz
Jakigos mie Ponie Buoze stwuozyl, takigo mie mos...
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe
:
Tomek, ale w tej cenie już można mieć spokojnie handmada z nitami i klamrą, zwłaszcza przy obecnym kursie dolara.
:
Odpowiedz do tematu
Foty nie pokarzę Nadal (nawet dziś) pilot na pasku ze śmiechozaura się nosi... W końcu zapewne przesadzę go na coś innego ale ... jak dotąd jest jak jest ... z drugiej strony co zrobić ze śmiechozaurem ?? nie pozostaje nic innego jak znosić