Od jutra dostępny będzie Smiths PRS25 z miyotą 9015 w środku. Cena koło 300 euro.
Źródło: http://www.hablemosderelo...ead.php?t=39054
Odpowiedz do tematu
: Smiths PRS25
:
No, no, nie jest taki ostatni .
Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
:
Wysilili się, jak zawsze
Tylko że ja tu widzę Enicara a nie Rolexa, chociaż to może być tożsame, bo one były podobne.
Spytajcie czy też go nie wolno na plaży nosić
Tylko że ja tu widzę Enicara a nie Rolexa, chociaż to może być tożsame, bo one były podobne.
Spytajcie czy też go nie wolno na plaży nosić
:
Pytanie: czym się wyróżniają zegarki Precista?
A) Oryginalnym designem
b) Pleksą.
A) Oryginalnym designem
b) Pleksą.
:
Było też bardzo podobne zeno do tego smitha. 300 euro to trochę dużo!
:
Zeno i Precista w pewnym momencie wspólnie robili zegarki. Potem się pokłócili i Zeno wypuścił kilka modeli takich samych jak Precisty.
:
Kiedyś czytałem że jednak pierwszym zegarkiem na evereście był smith a nie rolex. Rolex był ponoć narzucony im przez marketingowców, aby go założyli na szczycie góry. Może to taka analogia z tym everest i smith! Mogliby przecież dać na tarcze precista zamiast smith.
:
Enicar twierdził, że to ich był pierwszy - ale brak dokumentacji, więc dopiero w 1956 datuje się oficjalna jego obecność
:
Akurat tu jest sprawa łatwa - po prostu Eddie ma wykupione prawa do marki Precista oraz Smith.
:
Wygląda całkiem przyjaźnie, tylko ( tu odzywa się moje talibowskie alter ego ) na wuja mu te mercedesy
:
póki co to go nie widzę w timefactors
zresztą 300 ojro to ciut za dużo jak dla mnie - gdyby wyszedł z szipem poniżej 1k plnów to pewnie bym sobie zanabył bo rolex explorer od zawsze mni się podobał
zresztą 300 ojro to ciut za dużo jak dla mnie - gdyby wyszedł z szipem poniżej 1k plnów to pewnie bym sobie zanabył bo rolex explorer od zawsze mni się podobał
:
no ,żeby być precyzyjnym..to czasem ,jednak szafirem..
chociaż ja ,akurat jestem miłośnikiem plexi w zegarkach:
z profilu wygląda fajnie...
gdyby jeszcze tylko nie pękało ...czasem
Ostatnio zmieniony przez altec 2011-11-28, 20:25, w całości zmieniany 1 raz
Blaz napisał/a: |
Pytanie: czym się wyróżniają zegarki Precista?
A) Oryginalnym designem b) Pleksą. |
no ,żeby być precyzyjnym..to czasem ,jednak szafirem..
chociaż ja ,akurat jestem miłośnikiem plexi w zegarkach:
z profilu wygląda fajnie...
gdyby jeszcze tylko nie pękało ...czasem
Ostatnio zmieniony przez altec 2011-11-28, 20:25, w całości zmieniany 1 raz
:
Odpowiedz do tematu
Wyjątek potwierdza regułę.