Odpowiedz do tematu
:
A koronka od Perfecta.
:
Przypomnial mi się dowcip, jak facet stoi rano goly przed lustrem, pręży się z dumą, i mówi do zony - spójrz Gdyby jeszcze 3 cm więcej - mogłabyś na mnie mówić 'ogierze' Na co ta odpowiada : A gdyby jeszcze 3 cm mniej, to mogłabym mowić 'kobyło' ...
Blaz napisał/a: |
Gdyby był o 5 cm mniejszy i miał zasłoniętą tą potwornie brzydką Miyotę... |
Przypomnial mi się dowcip, jak facet stoi rano goly przed lustrem, pręży się z dumą, i mówi do zony - spójrz Gdyby jeszcze 3 cm więcej - mogłabyś na mnie mówić 'ogierze' Na co ta odpowiada : A gdyby jeszcze 3 cm mniej, to mogłabym mowić 'kobyło' ...
:
A mnie zdanie towarzysza Gomółki: "Gdybyśmy mieli blachę, to moglibyśmy robić konserwy, ale nie mamy mięsa.".
:
Generalnie fajny, tylko te indeksy godzinowe z ta srebrną lamówką - takie trochę perfectowate, no i bogate zdobienie werku
:
jak najbardziej jestem na tak - gdyby to było 44mm brałbym w ciemno, tymbardziej, że jest kilka fajnych wariantów kolorystycznych 47 musiałbym jednak przymierzyć, może na zlocie wiosennym się uda?
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Dzięki Rudi
Szczerze mówiąc ten zegarek wygląda jak 44 mm. Mierzyłem go nawet i niby jest tam 47 mm, ale te mocno podgięte uszy kompletnie to niwelują. Także wcale nie jest to jakiś wielki grzmot. Serio.
Szczerze mówiąc ten zegarek wygląda jak 44 mm. Mierzyłem go nawet i niby jest tam 47 mm, ale te mocno podgięte uszy kompletnie to niwelują. Także wcale nie jest to jakiś wielki grzmot. Serio.
hrg.pl
:
Zoltek jes megawypasny IMHO - lamie sie...
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Alamo, Blaz: wy ćwoki, a splendor la potente marina Italiana??? A osoba księcia Junio Valerio???
Cacciagburcone.
Cacciagburcone.
:
A Bordello Bum Bum?
:
Si, si signore - Tomba il' bomba
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Odpowiedz do tematu
Widzę, sottomacaroni wojsku smakuje...