Drogie Kumoterstwo...
Fred wydziergał damkę nurasa...
Typowy styl Bernhardta, nawet fajniutka, jak pani lubi nurasy...
Odpowiedz do tematu
: Damka Bernhardta
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Ostatnio zmieniony przez Svedos 2011-11-18, 09:24, w całości zmieniany 1 raz
Pani lubi nurasy, a w zasadzie nurasów to po co jej damka
Ostatnio zmieniony przez Svedos 2011-11-18, 09:24, w całości zmieniany 1 raz
:
To jest damska wersja tego dla szeryfa.
Niezbyt mi pasują te złote indeksy, ale ja nie jestem damą.
Niezbyt mi pasują te złote indeksy, ale ja nie jestem damą.
:
Pokazałem żonie - mamy jednak podobny gust, bo jej się też nie podoba.
:
jak na damkę to ładny nuras , nie interesuję się damskimi zegarkami , ale ten jest ok jako mniejsza wersja męskiego
:
Mam takie wrażenie i już jakiś czas temu napisałem, że Bernhardt idzie w popelynę...
:
+1 niestety...
ALAMO napisał/a: |
A nie macie wrażenia że to wygląda jak Perfect |
+1 niestety...
:
Jako damka wygląda bardzo ładnie Nie można zaprzeczyć, że to miniaturka męskiego zegarka, ale jako męski nurek nie wyglądałby ładnie. - rozumie ktoś coś z tego
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
ano...
Blaz napisał/a: |
Mam takie wrażenie i już jakiś czas temu napisałem, że Bernhardt idzie w popelynę... |
ano...
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Bo to damski nurek. Zaprojektowany do efektownego wynurzania sie z fal na eleganckiej plaży dla niemieckich turystów
Gbureck von Wennigstedt und Braderup .
Smok napisał/a: |
Jako damka wygląda bardzo ładnie Nie można zaprzeczyć, że to miniaturka męskiego zegarka, ale jako męski nurek nie wyglądałby ładnie. - rozumie ktoś coś z tego |
Bo to damski nurek. Zaprojektowany do efektownego wynurzania sie z fal na eleganckiej plaży dla niemieckich turystów
Gbureck von Wennigstedt und Braderup .
:
Raczej eleganckiego spa.
:
Ano właśnie, koperta w kolorze srebra, a na tarczy złoto, mało mi się to komponuje.
Niezbyt mi pasują te złote indeksy |
Ano właśnie, koperta w kolorze srebra, a na tarczy złoto, mało mi się to komponuje.
:
Gdyby jakaś młoda i ładna kuracjuszka z takim Barnhardtem przysiadła się do mnie w hydromasażu to nie obraziłbym się
Ostatnio zmieniony przez Smok 2011-11-19, 21:39, w całości zmieniany 2 razy
Jacek. napisał/a: |
Bo to damski nurek. Zaprojektowany do efektownego wynurzania sie z fal na eleganckiej plaży dla niemieckich turystów Gbureck von Wennigstedt und Braderup . |
Raczej eleganckiego spa. |
Gdyby jakaś młoda i ładna kuracjuszka z takim Barnhardtem przysiadła się do mnie w hydromasażu to nie obraziłbym się
Ostatnio zmieniony przez Smok 2011-11-19, 21:39, w całości zmieniany 2 razy
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Odpowiedz do tematu
W borowince Bernhard lśniłby uroczo
J.
J.