Odpowiedz do tematu
:
Tyle, że to Laco przy Szanghaju wygląda jak jego biedny krewny z Luizjany, i to na każdym poziomie oceny ...
:
...znaczy się jak afroamerykanin mam rozumieć
ALAMO napisał/a: |
Tyle, że to Laco przy Szanghaju wygląda jak jego biedny krewny z Luizjany, i to na każdym poziomie oceny ... |
...znaczy się jak afroamerykanin mam rozumieć
: enelghart
dzięki panowie za podpowiedzi,jeszcze została do omówienia szkło mineralne - jak się sprawuje ( rysuje itp,masakra) czy szukać coś ze szafirowym (znowu budżet nie ten) czy jest możliwość póżniej wstawić szfirowe.
:
W przpadku T-31 to jest szkło sferyczne (wypukłe) , tego typu szkła szafirowe są drogie i moim zdaniem nie opłaca się wymieniać, poza tym szkła mineralne dają radę i jak nie będziesz nim po betonie szorował to będzie O.K.
:
U mnie pojedynek aluminiowa futryna vs. chinski hardlex wygrał hardlex. Jedyny ślad jaki było - to kawałek odłupanego aluminium
Dość delikatne są plexi, ale mało kto je stosuje tam, Alpha w modelach Paul Newman np.
Dość delikatne są plexi, ale mało kto je stosuje tam, Alpha w modelach Paul Newman np.
: engelhardt
I po zawodach, miał być Engelchardt lub laco a niespodziewanym zwycięzcą w wyścigu do mojego portfela został TW Steel tw671 Pilot Formuła1 (firma holenderska). Dzięki wszystkim za podpowiedzi.
:
Ruhla?
Santino napisał/a: |
Znaczy taki:
Obrazek |
Ruhla?
..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..
Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
:
odkopując nieco.. taki mi się podoba:
43mm bez koronki, fajny zegarek c'nie?
43mm bez koronki, fajny zegarek c'nie?
:
Za duża subtarczka sekundy - ale wszystko zależy od ceny.
Ile taka nieprzyjemność?
Ile taka nieprzyjemność?
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
w życiu linka nie dostaniesz. 7 stówek z szipem.
Ostatnio zmieniony przez maciek 2011-12-27, 07:20, w całości zmieniany 1 raz
bow napisał/a: |
Za duża subtarczka sekundy - ale wszystko zależy od ceny.
Ile taka nieprzyjemność? |
w życiu linka nie dostaniesz. 7 stówek z szipem.
Ostatnio zmieniony przez maciek 2011-12-27, 07:20, w całości zmieniany 1 raz
:
Faktycznie tarcza sekundowa sporo za duża - albo conajmniej za krótki sekundnik.
:
Odpowiedz do tematu
kurna, a mi się właśnie taka duża podoba, lubię jak coś mi się w zegarku rusza. A że mam słabawy wzrok, to lubię jak to coś jest duże.