Odpowiedz do tematu
: Ascot
Dziś widziałem w Aldi zegarek marki Ascot, garniturowiec kwarcowy, ale na bransolecie i to przeceniony na 50 zł W necie znalazłem info, że produkują różne modele, także mechaniczne/automatyczne. Spotkaliście się z tą marką kiedyś? Na pudełku jest jakaś austriacka firma, której nazwy nie pamiętam, ale chyba wszyscy wiemy, gdzie to jest produkowane
:
Ostatnio zmieniony przez Jacek. 2011-10-20, 00:23, w całości zmieniany 1 raz
Było coś takiego. Wydaje mi się, że prócz zegarków firmowali zapalniczki i różne gabinetowe pelele.
J.
PS: czy to nie w Ascot jest ultrabrytyjski tor wyścigów konnych?
J.
PS: czy to nie w Ascot jest ultrabrytyjski tor wyścigów konnych?
Ostatnio zmieniony przez Jacek. 2011-10-20, 00:23, w całości zmieniany 1 raz
:
A jest taki tor. Noszą tam różne dziwne kapelusze.
Witajcie na Forum chinawatches.
Przynależność do forum nie jest obowiązkowa.
Przynależność do forum nie jest obowiązkowa.
:
Lezy tego pelno po Aldikach u mnie i 99% wyglada jak koszmarne chinskie badziewie - tak wzornictwo, jak i (na oko, bo troche ogladalem z bliska) wykonanie.
Jakigos mie Ponie Buoze stwuozyl, takigo mie mos...
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe
:
W sumie te wszystkie ascoty, czy rtv jak medion tak wyglądają. Ale w sumie to ciekawe, jak mogą działać. Sam nie sprawdzę, ale jakby jakiś odważny się znalazł, to chętnie przeczytam
:
Mój szefu takie coś nosi od roku i jak widać - służy mu.
Wygląda toto nawet kłalitnie.
Pozdrawiam
Eryk
Wygląda toto nawet kłalitnie.
Pozdrawiam
Eryk
:
Ostatnio zmieniony przez maciek 2011-11-10, 13:51, w całości zmieniany 1 raz
pewnie w takim ascocie jest najtańszy mozliwy mechanizm kwarcowy i tyle. Bez obaw, czas mierzy pewnie dokładnie...
Ostatnio zmieniony przez maciek 2011-11-10, 13:51, w całości zmieniany 1 raz
:
Z najtańszymi modułami Myioty (po 15 zeta) lub chińskimi zwykle nie ma problemu. Straganowe zegarki cierpią zwykle na gubienie wskazówek i pękające osie koronki. W partiach, zamawianych przez znane sieci sklepów raczej rto się nie zdarza.
Więc jak szefunio nie utopi tego Ascota w occie do ryby z kartoflami,to jeszcze ponosi
J.
Odpowiedz do tematu
Erolek napisał/a: |
Mój szefu takie coś nosi od roku i jak widać - służy mu.
Wygląda toto nawet kłalitnie. |
Z najtańszymi modułami Myioty (po 15 zeta) lub chińskimi zwykle nie ma problemu. Straganowe zegarki cierpią zwykle na gubienie wskazówek i pękające osie koronki. W partiach, zamawianych przez znane sieci sklepów raczej rto się nie zdarza.
Więc jak szefunio nie utopi tego Ascota w occie do ryby z kartoflami,to jeszcze ponosi
J.