Jak w temacie, zapewne wielu z nas ma w pudłach ze szpejem rozmaite trupki, które się trzyma no bo to przecież zegarek jest, ale ani to nosić ani nic z tym zrobić, no chyba żeby na części jako dawcę potraktować. U mnie od dawna pałętała się popularna koperta do Sławy, szkiełko porysowane tarcza zalana, szrot. Do tego trafił mi się drugi taki trupek, ale o sprawnym balansie co w sławach jest sprawą kluczową. wyglądało toto tak:
rozkompletowane bez werku tez marnie:
Zatem pewnego wieczoru decyzja krótka - działamy, tradycyjnie patyczkiem dousznym z najlepszej jakości waty i podwędzonym zmywaczem do paznokci ściągnąłem całą malaturę
, hyc za nóżkę szczypawojkami i nuże w ogień dostarczany przez PGNiG:
operacja wymaga czujności co by nóżka od tarczy się nie zniechęciła i nie odpadła, potem trochę eksperymentów nad powłoką (sól, olej itp do skutku), trochę szczoty:
i Panowie, prawdziwa konkluzja - z g.. bicza nie ukręcisz
zatem jak było wszystko parchate i szpeciaste takim pozostało, sekundnik jeszcze okazał się za krótki, a jako że indeksy zmyłem to postanowiłem frezem kulkowym/różyczkowym nawiercić otworki, oczywiście wyszły krzywo - więc wielkie g...z tego jest.
Kto czytał uważnie początek ten wie że po tych wszystkich pracowitych i jakże uciesznych zabiegach mam zegarek sprawny (nawet datownik chodzi) ale dalej paskudny, z tym że trudniej go będzie wyrzucić.
Ot taka powiastka ku przestrodze, a o to efekt:
Odpowiedz do tematu
: Sława w ogniu hartowana
:
Inspiracja dla dla Dlugiego
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Melepety?
Sam nie wiem po co to popełniłem, ale człowiek czasem sam na siebie nie może liczyć
Sam nie wiem po co to popełniłem, ale człowiek czasem sam na siebie nie może liczyć
:
Tak - aka' bow
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Tej, no, super wyszło. MinimójBow.
hrg.pl
:
Pomyslownik:Witam w klubie grillowanej Slavki
http://www.chinawatches.pl/viewtopic.php?t=6590
http://www.chinawatches.pl/viewtopic.php?t=6590
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Wyszło gitarraa. Może mógłbym Ci oddać moją Maryśkę? Byście sobie po-grillowali
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
A moim zdaniem nie wyszlo tragicznie. Tyle że nie w złotej kopercie - w srebrnej tarcza byłaby mocniej podkreśona. Tak to wiidzi MUA
:
To mi coś przypomina...
:
Mhm. Co dramatyczniejsze zmiany pieluch
J.
Blaz napisał/a: |
To mi coś przypomina... |
Mhm. Co dramatyczniejsze zmiany pieluch
J.
:
Heh, mod typu kinderkaken mnie się trzyma najwyraźniej, co do srebrnej koperty rozważałem ale była jeszcze bardziej ściurana, a ze złotą nie było co zrobić - choć faktycznie jest nieco nudnie i monotonnie - zlewa się, tka jak mówię - kupa, kupa Mości Panowie. Remikb69 - od marych są Tu więksi spece ze szkoły i namaszczenia Czcigodnego Jakobity, zresztą samemu trzeba podziałać - większy fun
:
Żartowałem. To jest raczej wzorek typu "pozar Rubina 714"
A z tej złoconej koperty ściągnij resztę złocenia - niech przynajmniej będzie szlachetny mosiądz. Można rozważyć podantykwizowanie
The Gboorek.
A z tej złoconej koperty ściągnij resztę złocenia - niech przynajmniej będzie szlachetny mosiądz. Można rozważyć podantykwizowanie
The Gboorek.
:
Też.
Ale przede wszystkim dyskusję o pewnym panurajowym wytworze.
Jacek. napisał/a: | ||
Mhm. Co dramatyczniejsze zmiany pieluch J. |
Też.
Ale przede wszystkim dyskusję o pewnym panurajowym wytworze.
:
Odpowiedz do tematu
Całkiem nieźle to wyszło jak na prototyp Potraktować w ten sposób kanapkową tarczę z Maryny i mamy bazę do ciekawego moda
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!