GMT GREUBEL AND FORSEY
Odpowiedz do tematu

:
Ale mer Moskwy ma żonę, która ostatnio sprzedała jedną ze swoich cementowni za pół miliarda dolców, to mogła mężusiowi prezent kupić ;-) ...

:
...muszę o tym pomyśleć, mam pół worka cementu w garażu :mrgreen:

edyta

Tak to wygląda od d...strony

Ostatnio zmieniony przez Svedos 2011-11-08, 12:43, w całości zmieniany 1 raz
:
:shock:

Skate or die!
:
Estetycznie dyskusyjny (od zadka nawet ładny) ale za poziom komplikacji to szacun wielki. A Tourbillon jego niechaj będzie pochylony. :shock:

Foch und Ch.
:
Nie chciało mi się wszystkich fotek przeklaejać, dlatego dałem linka. A swoja drogą, szkoda, że nie pokazali więcej szczegółów mechanizmu. A niebieskie śrubki to mam w Parnisie...

"trzeba nim począśc zeby zaczoł chodzic"
:
No właśnie ten tourbillion to chyba jest tylko pochylony, wnosząc po kamieniach na balansie.

:
.. ale to się trzeba piekielnie nudzić , co by takie coś wyskrobać ;)

:
gdzieś już gadaliśmy o GF. Myślę, że panowie się raczej nie nudzą... raczej mają pełne ręce i kalkulatory roboty :lol: ( i to nie tylko do przeliczeń matematycznych, te do liczenia zer też idą pewnie w ruch)
mnie ich zegarki się podobają.

Skate or die!
:
Fajny, ale chętnie obejrzał bym "real foto". Stronka jest świetnie zrobiona.

Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
:
To może kandydat na zegarek forumowy (może zejdą z ceny przy większym zamówieniu) :mrgreen:

Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
Blaz
[Usunięty]
:
Nie ma takiej ilości majeranku. :mrgreen:

:
Jak zejdą z ceny z 10 razy, to może sprzedam wszystkie zegarki i się skuszę :mrgreen:

Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
:
nie znam się aż tak, ale zegarmistrzowsko to bym ich porównał tylko do Harry Winstona i J.Droza. No... może jeszcze kilku - ale niewielu.
Design jest dyskusyjny, ale poza tym dla mnie to jest absolutny TOP!

bEEf napisał/a:
Jak zejdą z ceny z 10 razy, to może sprzedam wszystkie zegarki i się skuszę :mrgreen:

chyba będzie mało :sad:

Ostatnio zmieniony przez prezesso 2011-11-09, 13:37, w całości zmieniany 1 raz
Skate or die!
Blaz
[Usunięty]
:
Może jestem laikiem, ale siedlisko węży nie podoba mi się niezależnie czy zegarek kosztuje 50 PLN czy 5 milionów PLN. :grin:

:
Ten GMT to dizajnersko nie moja bajka, ale pełen szacun dla twórców. Po prostu extra klasa.
Cena nie ma tu nic do rzeczy. Pewnie da sie to skopiować za ułamek procenta ceny, ale wymyślić jak wpakować tyle i takich komplikacji.. Chylę głowę.

Witajcie na Forum chinawatches.
Przynależność do forum nie jest obowiązkowa.
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum