Odpowiedz do tematu
:
kurcze, chyba balans w 2 płaszczyznach tu pracuje
:
Kurde, dogodzić Wam, to niesposób...
Jak ktoś bierze seryjną etę i opakowuje za dwa tysiące, to nie pasuje, bo seryjna eta.
A jak ktoś się wysilił i coś oryginalnego zrobił, to narzekacie, że brzydkie, że za drogo, etc...
Przecież wiadomo, że to nie jest zegarek do noszenia na ręku. Podejrzewam nawet, że on nie do kupienia jest.
Taki bajer po prostu, żeby pokazać możliwości. A cena w tym wypadku nie ma najmniejszego znaczenia - równie dobrze mogli by sobie autorzy projektu napisać srylion...
BTW - brzydkie toto
Jak ktoś bierze seryjną etę i opakowuje za dwa tysiące, to nie pasuje, bo seryjna eta.
A jak ktoś się wysilił i coś oryginalnego zrobił, to narzekacie, że brzydkie, że za drogo, etc...
Przecież wiadomo, że to nie jest zegarek do noszenia na ręku. Podejrzewam nawet, że on nie do kupienia jest.
Taki bajer po prostu, żeby pokazać możliwości. A cena w tym wypadku nie ma najmniejszego znaczenia - równie dobrze mogli by sobie autorzy projektu napisać srylion...
BTW - brzydkie toto
:
Wsadzić globus w zegarek to każdy głupi potrafi.
Santino napisał/a: |
Taki bajer po prostu, żeby pokazać możliwości. |
Wsadzić globus w zegarek to każdy głupi potrafi.
:
Taaa, ale on zdaje się pokazuje strefę czasową....
A balans - też każdy głupi taki potrafi zrobić?
A balans - też każdy głupi taki potrafi zrobić?
:
Pogadaj z Gino Rossi.
:
Aaaaa, oni to nawet potrójny tourbillon potrafią... nakleić...
:
a swoją drogą to chciałbym zobaczyć "co toto ma w środku"...
:
pewnie jakiś Shanghaj
kwater napisał/a: |
a swoją drogą to chciałbym zobaczyć "co toto ma w środku"... |
:
Podobnież globusy są puste w środku i poruszają się ruchem ręki...
:
Odpowiedz do tematu
a mnie też się podoba!, ale ja zboczony jestem bo mnie się większość GF podoba...
a co do sejfu to ani Krzysiek ani Sylwek racji nie mają bo taki mer Moskwy na ten przykład nosi GF na ręku.
a co do sejfu to ani Krzysiek ani Sylwek racji nie mają bo taki mer Moskwy na ten przykład nosi GF na ręku.
Skate or die!