Odpowiedz do tematu
:
Fajne!
Ну, погоди!
:
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2011-10-30, 12:46, w całości zmieniany 2 razy
No i foch bo był tylko kieszonkowy:
,a teraz jest kieszonkowo-naręczny zależnie od focha o danej porze dnia.
,a teraz jest kieszonkowo-naręczny zależnie od focha o danej porze dnia.
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2011-10-30, 12:46, w całości zmieniany 2 razy
Pozdro!!!
:
Te rzymianki są przeurocze
:
Ta tarcza nie jest jeszcze jakoś tam super fikuśna ,ale jest inna jak w standadowych cylindrach na AS52 z tamtego okresu.Za nabyciem tegoż Phenixa cylindrowego od znajomego na giełdzie przemówił głównie fakt iż komandir mi się zaciął(paproch dostał się w ząb) i nie miałem nic co by pokazywało czas, ponad to cena dobra i to za dokładnie chodzący zegarek(po sprawdzeniu dokladności ok. 20 s na dobę) ,no i co by nie było przygarniam kieszonki z niestandardowymi tarczami.Pomimo iż w środku jest tylko poprawiony AS 52 przez Phenixa to ładnie jest zdobiony.
Pozdro!!!
:
Fikuśna. Niefikuśna. Ja uwielbiam ten klimat. A na moich kieszonkach tak mało rzymianek
kaido2 napisał/a: |
Ta tarcza nie jest jeszcze jakoś tam super fikuśna |
Fikuśna. Niefikuśna. Ja uwielbiam ten klimat. A na moich kieszonkach tak mało rzymianek
:
Zrobiłem trochę nowych fotek temu wynalazkowi, tym razem bez ręki.Fotki pomniejszyłem aby nie było potrzeby dostawiania drugiego monitora
Pozdro!!!
:
Wbrew pozorom to naprawdę fajnie wygląda.
:
Poza tym paskiem Alpha ciulowym - ja bym tu widział solidny pach ze szlufkami na uszy oddzielnymi - i soda maksymalna
:
Ten zegarek świetnie wygląda w tych "uchwycie"
:
Ostatnio zmieniony przez kaido2 2011-11-06, 22:16, w całości zmieniany 1 raz
Pach jest do dojachania, zostanie zmieniony na epokowego czarnego skóraka. Uszy też zmienie na takie fikuśne stylem podobne do kominka. Zegarek miał dzisiaj poważne testy na rowerze po leśnych drogach i smiało moge napisać że przeszedł je na 6-kę.
Ostatnio zmieniony przez kaido2 2011-11-06, 22:16, w całości zmieniany 1 raz
Pozdro!!!
:
Mam taki plan na przyszłość by zakupić taki trench watch jak z czasów I wojny , fajnie wyszedł ten zegarek na tym pasku .
:
Odpowiedz do tematu
Świetnie to wygląda.
+1
Svedos napisał/a: |
Trzeba by pokombinować z takim uchwytem do Mołni |
+1