Skoro w tym wątku poruszone nieco inne zegarki to pozwolę sobie spytać Słuchajcie, opinie widzę o tym zegarku http://www.ebay.com/itm/w...8#ht_1994wt_952 jak i o synu henryka jak najbardziej w porządku, może się skuszę na coś w tym stylu bo Alphy PO już nie robią a na mako dozbieram później. A czy ktoś miał styczność z tym cudem?
http://www.ebay.com/itm/K...=item3a69ee67fe
Nie ukrywam, że cholernie mi się spodobał.
http://www.ebay.com/itm/w...me=STRK:MESE:IT Ten również
Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez dj_tomek 2011-10-29, 17:41, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez dj_tomek 2011-10-29, 17:41, w całości zmieniany 1 raz
:
O innych zegarkach, ale nie aż tak.
Wydzielę.
Wydzielę.
:
Podziękował
Ofertę mają dość ciekawą, kreują się na firmę zdecydowanie nie noname'ową Ciekaw jestem czy ktoś miał styczność lub chociażby jest w stanie o werku powiedzieć coś
Bo jak nie warto to się chyba z jakimś Ojcem przywitam.
Ofertę mają dość ciekawą, kreują się na firmę zdecydowanie nie noname'ową Ciekaw jestem czy ktoś miał styczność lub chociażby jest w stanie o werku powiedzieć coś
Bo jak nie warto to się chyba z jakimś Ojcem przywitam.
:
Ostatnio zmieniony przez daniel 2011-10-29, 22:00, w całości zmieniany 1 raz
Zegarek na zdjęciach wygląda przyzwoicie, również mi się spodobał, szkoda tylko że to multikalendarz a nie chrono
Ciekawe tylko co przyjdzie w rzeczywistości z drugiej strony 34$ to chyba można zaryzykować i przekonać się na własnej skórze
Ciekawe tylko co przyjdzie w rzeczywistości z drugiej strony 34$ to chyba można zaryzykować i przekonać się na własnej skórze
Ostatnio zmieniony przez daniel 2011-10-29, 22:00, w całości zmieniany 1 raz
:
Ktoś musi zaryzykować.
:
Ostatnio zmieniony przez shapeshifter 2011-10-30, 13:17, w całości zmieniany 1 raz
w przypadku bagelsporta daytona ja spróbuję podjąć to ryzyko
Ostatnio zmieniony przez shapeshifter 2011-10-30, 13:17, w całości zmieniany 1 raz
:
Ja na pewno nie - w ogóle do mnie nie przemawia taki dość wtórny design
:
Ostatnio zmieniony przez shapeshifter 2011-10-30, 13:54, w całości zmieniany 1 raz
kwestia gustu , a o tym podobno się nie dyskutuje. Poza tym mqj jest chyba bardzo podobnym przypadkiem wtórności
Poza tym może jednak jest on wart te 29,6 usd
Poza tym może jednak jest on wart te 29,6 usd
Ostatnio zmieniony przez shapeshifter 2011-10-30, 13:54, w całości zmieniany 1 raz
:
Myślę, że wtórność designu to przypadłość ogromnej ilości sikorów tutaj
Ja chyba skuszę się właśnie na KS. tym bardziej, że chyba nie jest chyba ściągnięty żywcem z jakiegoś zegarka A jak jakość będzie lepsza niż MQJ co jest prawdopodobne, nie nie będę żałował.
Ja chyba skuszę się właśnie na KS. tym bardziej, że chyba nie jest chyba ściągnięty żywcem z jakiegoś zegarka A jak jakość będzie lepsza niż MQJ co jest prawdopodobne, nie nie będę żałował.
:
MQJ zrobił furorę, bo to pełnostalowy automat za około 30 dolarów.
Raczej wszędzie. Nie tylko tutaj. Tylko że Chińczycy zrzynają, a inni się inspirują.
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2011-10-30, 15:14, w całości zmieniany 1 raz
ikar napisał/a: |
Poza tym mqj jest chyba bardzo podobnym przypadkiem wtórności
|
MQJ zrobił furorę, bo to pełnostalowy automat za około 30 dolarów.
dj_tomek napisał/a: |
Myślę, że wtórność designu to przypadłość ogromnej ilości sikorów tutaj |
Raczej wszędzie. Nie tylko tutaj. Tylko że Chińczycy zrzynają, a inni się inspirują.
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2011-10-30, 15:14, w całości zmieniany 1 raz
:
to nie temat o Mqj , tam już dawno pisałem że jakość/cena nie do pobicia ..
daniels4 napisał/a: |
Rudolf to powiedz coś o jakości itd. |
:
A masz pewność, że on będzie SS?
Odpowiedz do tematu
dj_tomek napisał/a: |
A jak jakość będzie lepsza niż MQJ co jest prawdopodobne, nie nie będę żałował. |
A masz pewność, że on będzie SS?