Dlugo nie nosilem mojego stealthowego 3646.Pomyslalem,zeby zrobic z niego cos fajniejszego ; )
Porysowalem wiec troche tarcze,zrelumowalem i wrzucilem ja do kawy.Ring do mechanizmu zaginal,wiec zrobilem prowizoryczny z kawalka plastiku.
Koperta i tarcza: Jackson
Mechanizm: 3601
Pasek:Blueradish z HF
Klamra:TPR
Co mysli partia?
Odpowiedz do tematu
: Odbudowywanie 3646
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Co sie melepetom znowu nie podoba?
Tak swieci (na zdjeciu wyszlo na niebiesko - normalnie daje na zielono):
Tak swieci (na zdjeciu wyszlo na niebiesko - normalnie daje na zielono):
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Nie no wszystko gitarrra, ale i tak werk najlepszy, zgodnie z ogólnie panującą "wiedzą" werk to podrupka jedynie słusznego i koszernego
:
A wskazówki skąd
Luminę pomarańczową tutaj widzę...
Albo nawet żółtą, tylko wtedy czarne wskazówki... Albo niebieskie
Luminę pomarańczową tutaj widzę...
Albo nawet żółtą, tylko wtedy czarne wskazówki... Albo niebieskie
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Wskazowki dostalem razem z pierwotna wersja zegarka
Zadnej mi tu pseudo vintage lumy, wystarczy krzywo nalozona ladna luma co swieci jak trzeba
bow napisał/a: |
A wskazówki skąd
Luminę pomarańczową tutaj widzę... Albo nawet żółtą, tylko wtedy czarne wskazówki... Albo niebieskie |
Wskazowki dostalem razem z pierwotna wersja zegarka
Zadnej mi tu pseudo vintage lumy, wystarczy krzywo nalozona ladna luma co swieci jak trzeba
:
No i ja o takiej świecącej mówię - żadne wypiekanie
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
A mi sie widzi jedynie jeszcze postarzenie wskazowek w kawie tak jak indeksow i bedzie git majonez
:
Odpowiedz do tematu
Tak wygladaja wskazowki po "vintagowaniu"