Odpowiedz do tematu
:
Zegarek wyszedł świetnie, a faktura i kolor paska w połączeniu z tarczą wyglądają rewelacyjnie
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
chyle czola, tym bardziej ze w realu tarcza z pewnoscia wyglada jeszcze lepiej - na fotach widac dosc kiepskie swiatlo dajace mocne bliki itd.
Komplet z paskiem miazdzy!
Napisz cos o pasku pls - jak uzyskales ten efekt.
Pozdr
s
Komplet z paskiem miazdzy!
Napisz cos o pasku pls - jak uzyskales ten efekt.
Pozdr
s
:
Dobre słowo krzepi, dzięki.
Tarczę wyciąłem pod średnicę wolnej kanapki, co to pasowała w kopertę, ma 37,5-38mm.
Może, w wolnej chwili, ale chińskiego brata z tarczami za 10$ nikt nie pobije, cenowo odpadam za takie pieniendze. I jeszcze jakieś małe niedoskonałości w nacięciach zwłaszcza większych indeksów są, bo to takie szydełkowanie, bez wykrojnika.
Przy skórze nie zrobiłem nic, kiedyś poleciałem do lumpów poszukać pasków do spodni w domyśle na paski do zegarków i między innymi taki modnie przecierany mi się trafił.
Tarczę wyciąłem pod średnicę wolnej kanapki, co to pasowała w kopertę, ma 37,5-38mm.
bow napisał/a: |
Chyba, że Pietrek machnąłby jeszcze kilka wycinanek, to jestem chętny... |
Może, w wolnej chwili, ale chińskiego brata z tarczami za 10$ nikt nie pobije, cenowo odpadam za takie pieniendze. I jeszcze jakieś małe niedoskonałości w nacięciach zwłaszcza większych indeksów są, bo to takie szydełkowanie, bez wykrojnika.
Cytat: |
Napisz cos o pasku pls - jak uzyskales ten efekt. |
Przy skórze nie zrobiłem nic, kiedyś poleciałem do lumpów poszukać pasków do spodni w domyśle na paski do zegarków i między innymi taki modnie przecierany mi się trafił.
:
krążki, na indeksy trzeba zrobić inny i dość skomplikowany wykrojnik, taki z dociskiem na elastomerach.
bow napisał/a: |
Grizly - wytniesz tylko krążki, czy indeksy też? |
krążki, na indeksy trzeba zrobić inny i dość skomplikowany wykrojnik, taki z dociskiem na elastomerach.
:
No to widze artystyczna duzsza generalnie a nie tylko rzemieślnik :wink:
Powtorze - swietny zestaw!
Pozdr
s
Pietrek78 napisał/a: | ||
Przy skórze nie zrobiłem nic, kiedyś poleciałem do lumpów poszukać pasków do spodni w domyśle na paski do zegarków i między innymi taki modnie przecierany mi się trafił. |
No to widze artystyczna duzsza generalnie a nie tylko rzemieślnik :wink:
Powtorze - swietny zestaw!
Pozdr
s
:
Wielki szacunek za własnoręczne wykonanie tarczy. Wyszła świetnie .
:
Odpowiedz do tematu
Dzięki
Też pojadę z lumą
Też pojadę z lumą