STEINHART Nav B-Chrono II black DLC
Odpowiedz do tematu

:
Blaz napisał/a:
W sumie jak na Valjoux i swiss made to nie jest wygórowana cena. :mrgreen:

I jedno i drugie można mieć za połowę tej ceny, wystarczy odrobina szczęścia w licytacji. Za 400-max 500€ można ustrzelić Revue Thommena Divera Chrono na Valjoux na Zatoce.

Blaz
[Usunięty]
:
Licytacja się nie liczy. Wyklucza prestiż. :mrgreen:

:
Blaz napisał/a:
Licytacja się nie liczy. Wyklucza prestiż. :mrgreen:

Zapomniałem :oops: :oops:

Blaz
[Usunięty]
:
Wyobrażasz sobie rozmowę w Hiltonie: "Jak licytowałeś? Przez snajpera. Eee, prawdziwy prestiż to wyrwać okazję ręcznie, a nie za pomocą wspomagaczy.". :mrgreen:

:
można przecież przekłamać rzeczywistość i dodać trochę prestiżu opowiadając .. Mój agent kupił na licytacji dla mnie zegarek za dobrą wysoką cenę , ma on dobrze u mnie na prowizji ..
i co można to zrobić prestyżowo :D

:
Rudolf napisał/a:
można przecież przekłamać rzeczywistość i dodać trochę prestiżu opowiadając .. Mój agent kupił na licytacji dla mnie zegarek za dobrą wysoką cenę , ma on dobrze u mnie na prowizji ..
i co można to zrobić prestyżowo :D

Geniusz :shock: :shock: :shock:
Jak będę szedł do Hiltona, pójdziesz jako mój doradca ds pijaru :mrgreen:

:
Mogę iść z wami? Jestem nienajgorszy w damage control :cool:
:wink:

J.

:
No nie wiem ...
Raz cię wpuścili ... To dzisiaj się spierają czy zjadłeś mydło, czy kostki z pisuaru ...
:lol: :lol: :lol:

:
Pieniłem się, fakt, ale z racji że fillet mignon było do dupy :mrgreen:

J.

Blaz
[Usunięty]
:
Jacek. napisał/a:
fillet mignon było do dupy :mrgreen:

J.

Znaczy w tej kawie było zbyt duża pianka? :mrgreen:

:
W dodatku tatar okazał się Czukczą. Święty by się zapienił :smile:

J.

:
Z choinki się urwał ...
Minogów w Polsce się nie serwuje od XVIII wieku - a ty chciałeś, żeby był świeży :P
Ciesz się, że szybko do domu wbiegłeś ...

:
Tomek napisał/a:
I jedno i drugie można mieć za połowę tej ceny, wystarczy odrobina szczęścia w licytacji. Za 400-max 500€ można ustrzelić Revue Thommena Divera Chrono na Valjoux na Zatoce.

Obserwowałem niedawno czerwonego RT Chrono - pojawił się na zatoce, ale był z Polski :grin: Poszedł za nieco ponad 1,8k złotych.

KLIK

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
ALAMO napisał/a:
Z choinki się urwał ...
Minogów w Polsce się nie serwuje od XVIII wieku - a ty chciałeś, żeby był świeży :P
Ciesz się, że szybko do domu wbiegłeś ...

Wała tam nie - na fotkach ze Zgierza stoi jak szprot. Nawet kubeczek jakiegoś mazutu w płetwie trzyma :mrgreen:

J.

:
Iks1984 napisał/a:

Obserwowałem niedawno czerwonego RT Chrono - pojawił się na zatoce, ale był z Polski :grin: Poszedł za nieco ponad 1,8k złotych.

lalilu001232 na Zatoce handluje tymi RT Chrono. Obecnie brak, ale b. często wystawia po dwie sztuki na licytacji. Dochodzą mniej więcej do 400€.

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum