Santino może mieć rację! gdyby musiał zapłacić za przesyłkę z PL do Chin i jeszcze raz z Chin do PL to może zdecydować że taniej mu będzie przesłać najtańszym listem drugi zegarek!
ewentualnie zwróci Ci kasę
Odpowiedz do tematu
:
No to jestem po wymianie wiadomości przez ebay. Sprzedający przeprosił mnie 12 razy w 6 zdaniach Niezły jest
Obiecał przysłać nowy. Starego nie chce z powrotem
Będę miał dwa emkudżeje
Obiecał przysłać nowy. Starego nie chce z powrotem
Będę miał dwa emkudżeje
If in doubt, FLAT OUT!!!
:
Ostatnio zmieniony przez TowRoupas 2011-10-05, 18:58, w całości zmieniany 1 raz
To teraz jeszcze mi powiedz czy koronka NIE przestaję się kręcić?
To częsta wada w tych kinckich w naszej forumówce też się to zdarzyło kilku osobom z tego co pamiętam...
To częsta wada w tych kinckich w naszej forumówce też się to zdarzyło kilku osobom z tego co pamiętam...
Ostatnio zmieniony przez TowRoupas 2011-10-05, 18:58, w całości zmieniany 1 raz
:
A nie mówiłem
msg napisał/a: |
No to jestem po wymianie wiadomości przez ebay. Sprzedający przeprosił mnie 12 razy w 6 zdaniach Niezły jest
Obiecał przysłać nowy. Starego nie chce z powrotem Będę miał dwa emkudżeje |
A nie mówiłem
:
No mówiłeś, mówiłeś Nowy już do mnie leci
Dzięki wszystkim za pomoc i od razy mam pytanie - co można zrobić z pierwszym niepełnosprawnym MQJ'em? Pomijam takie oczywistości jak przerobienie go na otwieracz do butelek, tudzież granat obronno-zaczepny
W ostateczności zostanie jako magazyn części zamiennych, ale może da się coś zrobić z tą nieszczęsną koronką i jakoś zmodować tego zegarka
Dzięki wszystkim za pomoc i od razy mam pytanie - co można zrobić z pierwszym niepełnosprawnym MQJ'em? Pomijam takie oczywistości jak przerobienie go na otwieracz do butelek, tudzież granat obronno-zaczepny
W ostateczności zostanie jako magazyn części zamiennych, ale może da się coś zrobić z tą nieszczęsną koronką i jakoś zmodować tego zegarka
If in doubt, FLAT OUT!!!
:
Z urwanym tubusem zegarek może ci parować od patrzenia - tam nie ma żadnego systemu uszczelek w tej chwili!
Szkoda mechanizmu i reszty.
Myślę, że najsensowniej go rozebrać na części i je sprzedać/zachować dla wnuków
Szkoda mechanizmu i reszty.
Myślę, że najsensowniej go rozebrać na części i je sprzedać/zachować dla wnuków
:
lub tubus nowy kupić i jeżeli stary da się jakoś wykręcić/wybić to wymienić
ogólnie polecałbym wizytę u zegarmistrza a nuż coś poradzi
ogólnie polecałbym wizytę u zegarmistrza a nuż coś poradzi
:
Zawsze też możesz do mnie przysłać, a ja Ci się pifkiem zreanżuję
:
No pacz radca, a Pobiedy bez tubusów i uszczelek chodzili po pół wieku, a wielu do dziś nic nie zaszkodziło
Z młotkiem w pakiecie, bo się mogą nie kapnąć do czego ten dar serca może służyć. Za satanistę dziadzia wezmą, czy coś...
J.
PS: bo i skąd niebożęta będą wiedzieć co to? Do tego czasu homo sapiens przestanie sapiens i wyewoluuje bebech w kształcie stolika na kompa i ohniwo trawienno - elektryczne w odwłoku...
Ostatnio zmieniony przez Jacek. 2011-10-08, 21:10, w całości zmieniany 1 raz
ALAMO napisał/a: |
Z urwanym tubusem zegarek może ci parować od patrzenia - tam nie ma żadnego systemu uszczelek w tej chwili!
Szkoda mechanizmu i reszty. |
No pacz radca, a Pobiedy bez tubusów i uszczelek chodzili po pół wieku, a wielu do dziś nic nie zaszkodziło
Cytat: |
Myślę, że najsensowniej go rozebrać na części i je sprzedać/zachować dla wnuków |
Z młotkiem w pakiecie, bo się mogą nie kapnąć do czego ten dar serca może służyć. Za satanistę dziadzia wezmą, czy coś...
J.
PS: bo i skąd niebożęta będą wiedzieć co to? Do tego czasu homo sapiens przestanie sapiens i wyewoluuje bebech w kształcie stolika na kompa i ohniwo trawienno - elektryczne w odwłoku...
Ostatnio zmieniony przez Jacek. 2011-10-08, 21:10, w całości zmieniany 1 raz
:
Jacek,Ty nie w Zgierzowie
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Ano nie. Siedzę, żłopię na smutno, w przerwach wyję...
Gburek łańcuchowy.
Ostatnio zmieniony przez Jacek. 2011-10-08, 21:44, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Janek napisał/a: |
Jacek,Ty nie w Zgierzowie |
Ano nie. Siedzę, żłopię na smutno, w przerwach wyję...
Gburek łańcuchowy.
Ostatnio zmieniony przez Jacek. 2011-10-08, 21:44, w całości zmieniany 1 raz