Wiem ze klalita nie zbyt popularna tutaj ale musicie przyznac ze nowy mechaniczny chrono od TAGa jest dosc ciekawy (chodzi o poziom dokladnosco stopera):
Wiecej tutaj, polecam filmik bo fajnie srodkowa wskazowka lata
http://www.hodinkee.com/b...mikrotimer.html
O kwestiach estetycznych sie nie wypowiadam bo gusta sa rozne.
P.S. Mam nadzieje, ze nie bylo...
Odpowiedz do tematu
: "Szybki" TAG
Ostatnio zmieniony przez emef 2011-09-30, 09:47, w całości zmieniany 2 razy
Ostatnio zmieniony przez emef 2011-09-30, 09:47, w całości zmieniany 2 razy
:
U nas każde zegarki są mile widziane. To raczej marketing, PR producentów i talibstwo wyznawców wzbudzają kontrowersje.
:
Nie bardzo rozumiem tą uwagę...
Ja tam lubię Tagi
A sam zegarek bardzo ciekawy. Jako pokazanie możliwości technicznych...
emef napisał/a: |
Wiem ze klalita nie zbyt popularna tutaj |
Nie bardzo rozumiem tą uwagę...
Ja tam lubię Tagi
A sam zegarek bardzo ciekawy. Jako pokazanie możliwości technicznych...
:
bardzo mi się podoba
:
No dobrze, wycofuje sie z pierwszego zdania
Trzeba przyznac, ze TAG jak chyba zaden inny producent ze Szwajcarii, lubi eksperymentowac z nowymi rozwiazaniami (nawet jesli nie sa zbyt praktyczne).
Bardzo mi sie podobal ten na paski klinowe...
Trzeba przyznac, ze TAG jak chyba zaden inny producent ze Szwajcarii, lubi eksperymentowac z nowymi rozwiazaniami (nawet jesli nie sa zbyt praktyczne).
Bardzo mi sie podobal ten na paski klinowe...
:
Ostatnio zmieniony przez Maro66 2011-09-30, 10:48, w całości zmieniany 1 raz
Już jakiś czas temu zrobił na mnie piorunujące wrażenie...
http://www.youtube.com/wa...feature=related
i na żywo:
Normalnie KOSMOS
i na żywo:
Normalnie KOSMOS
Ostatnio zmieniony przez Maro66 2011-09-30, 10:48, w całości zmieniany 1 raz
Time is meaningless, and yet it is all that exists.
:
Ostatnio zmieniony przez Smok 2011-09-30, 19:54, w całości zmieniany 2 razy
Piękny zegarek i bardzo ciekawa komplikacja
Ostatnio zmieniony przez Smok 2011-09-30, 19:54, w całości zmieniany 2 razy
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Wszystko super, sam jestem pod wielkim wrażeniem i mi też podobają się takie nowinki...tyle tytułem wstępu.
mnie jednak bardziej ciekawi kwestia zawodności i serwisu takiego mechanizmu poruszana gdzieś tutaj chyba przez Alamosa i Smoka... bo faktycznie 3,6 miliona uderzeń na minutę to jest coś!!! przy tym Hi-Beat od seiko to raczej Slow-beat
kwestią osobną jest dokładność odmierzacza czasu (czyli właściciela), który nie jest fizycznie w stanie skorzystać z dobrodziejstw dokładności Taga bo przy włączaniu stopera generuje taki błąd pomiaru, że ni hu hu.
No, ale ja to traktuje trochę jak z turbilonem - fajnie popatrzeć jak się kręci!
I dla takiej argumentacji spokojnie mógłbym sobie takiego taga kupić.
W skrócie: FAJNY!
mnie jednak bardziej ciekawi kwestia zawodności i serwisu takiego mechanizmu poruszana gdzieś tutaj chyba przez Alamosa i Smoka... bo faktycznie 3,6 miliona uderzeń na minutę to jest coś!!! przy tym Hi-Beat od seiko to raczej Slow-beat
kwestią osobną jest dokładność odmierzacza czasu (czyli właściciela), który nie jest fizycznie w stanie skorzystać z dobrodziejstw dokładności Taga bo przy włączaniu stopera generuje taki błąd pomiaru, że ni hu hu.
No, ale ja to traktuje trochę jak z turbilonem - fajnie popatrzeć jak się kręci!
I dla takiej argumentacji spokojnie mógłbym sobie takiego taga kupić.
W skrócie: FAJNY!
Skate or die!
:
Zgadza się, komplikacja jak napisałem jest bardzo ciekawa, ale coś kosztem czegoś innego. To nie jest zegarek na EDC
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Mimo wszystko sikor sam w sobie ciekawy. Osobiście nie chciałbym takiego ale miło by go było obejrzeć w realu
prezesso79 napisał/a: |
kwestią osobną jest dokładność odmierzacza czasu (czyli właściciela), który nie jest fizycznie w stanie skorzystać z dobrodziejstw dokładności Taga bo przy włączaniu stopera generuje taki błąd pomiaru, że ni hu hu. No, ale ja to traktuje trochę jak z turbilonem - fajnie popatrzeć jak się kręci! I dla takiej argumentacji spokojnie mógłbym sobie takiego taga kupić. W skrócie: FAJNY! |
Mimo wszystko sikor sam w sobie ciekawy. Osobiście nie chciałbym takiego ale miło by go było obejrzeć w realu
:
obawiam się że Real nie ma tego w ofercie , chyba że jakiś piłkarz Realu Madryt , może taki mieć .
spam01 napisał/a: |
było obejrzeć w realu |
:
No i Pietka +1.
Fajny ficzer, pokazujący potencjał innowacji Taga jako taki, ale ... "bes sęsu". Awaryjność ... hmm ... istotnie, to może być ten kierunek
Fajny ficzer, pokazujący potencjał innowacji Taga jako taki, ale ... "bes sęsu". Awaryjność ... hmm ... istotnie, to może być ten kierunek
:
Odpowiedz do tematu
prezesso79, a nie ma być 3,6 mln na godzinę?
Bo jakoś na minutę nie wyobrażam sobie tego...
Bo jakoś na minutę nie wyobrażam sobie tego...
Time is meaningless, and yet it is all that exists.