Kurna, a mnie to nikt nie chce milionow przyslac, tylko zebym zaplacil milion za powiekszenie penisa... A ja juz zaplacilem trzy i mi sie pomalu w chalupie nie miesci...
No nie jest OK... Czy jest...?
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
Ostatnio zmieniony przez rybak 2011-09-28, 20:56, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez rybak 2011-09-28, 20:56, w całości zmieniany 1 raz
Jakigos mie Ponie Buoze stwuozyl, takigo mie mos...
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe
:
Matyr - graty Pomarańczowego Big Maka bym przygarnął jak masz
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
mam navy blue, ale jak kupisz, możesz z nim zrobić każdy hardkor.
Iks1984 napisał/a: |
Matyr - graty Pomarańczowego Big Maka bym przygarnął jak masz |
mam navy blue, ale jak kupisz, możesz z nim zrobić każdy hardkor.
:
Jest okej podwojnie!
Po pierwsze,zalatwilem sobie praktyki (fakt,darmowe) w szkole - w srody bede uczyl jedna klase fizyki (z pomoca nauczyciela oczywiscie) - zawsze wielki plus przy dostaniu sie na uniwerek
Po drugie,daje korki dwa razy w tygodniu,wiec zawsze troche kaski wpadnie
Po pierwsze,zalatwilem sobie praktyki (fakt,darmowe) w szkole - w srody bede uczyl jedna klase fizyki (z pomoca nauczyciela oczywiscie) - zawsze wielki plus przy dostaniu sie na uniwerek
Po drugie,daje korki dwa razy w tygodniu,wiec zawsze troche kaski wpadnie
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Jest OK!
Dzięki kumotrowi Santino udało mi się skonfigurować fona tak że mam dostęp do netu
dzięki Sylwek!
Dzięki kumotrowi Santino udało mi się skonfigurować fona tak że mam dostęp do netu
dzięki Sylwek!
:
Pronciem bardzo
Jest ok, bo miałem Ci dać dziś kasę za nocleg w Zgierzu i nie dałem - zostało dla mnie
Jest ok, bo miałem Ci dać dziś kasę za nocleg w Zgierzu i nie dałem - zostało dla mnie
:
Ostatnio zmieniony przez kadarius 2011-09-30, 23:26, w całości zmieniany 1 raz
i tak mogłem! w domu 3 kompy kilka telefonów z dostępem do sieci, kundelek i PSP
tylko problem był innego typu - do tej pory każdy telefon pytał o klucz sieciowy i po podaniu bez problemu współdziałał z ruterem i net śmigał a w Samsungu inaczej - żeby zadziałało to trzeba było podać jeszcze system zabezpieczeń, sposób szyfrowania i co tam jeszcze! kto by pamiętał! musiałem podejrzeć w setupie rutera - a na to właśnie zwrócił mi uwagę Sylwek za co mu się należą podziękowania jak psu kość
ni ma letko - odsetki lecą przez tydzień uskłada się ze 40% w półlitrowej butelce
tylko problem był innego typu - do tej pory każdy telefon pytał o klucz sieciowy i po podaniu bez problemu współdziałał z ruterem i net śmigał a w Samsungu inaczej - żeby zadziałało to trzeba było podać jeszcze system zabezpieczeń, sposób szyfrowania i co tam jeszcze! kto by pamiętał! musiałem podejrzeć w setupie rutera - a na to właśnie zwrócił mi uwagę Sylwek za co mu się należą podziękowania jak psu kość
Santino napisał/a: |
zostało dla mnie |
ni ma letko - odsetki lecą przez tydzień uskłada się ze 40% w półlitrowej butelce
Ostatnio zmieniony przez kadarius 2011-09-30, 23:26, w całości zmieniany 1 raz
:
Damy radę.
Człowiek nie jest taki, żeby flaszki nie kupił i nie poczęstował Kolegi
A poważnie, to sorry - zupełnie zapomniałem.
Człowiek nie jest taki, żeby flaszki nie kupił i nie poczęstował Kolegi
A poważnie, to sorry - zupełnie zapomniałem.
:
no właśnie! a ja mam skitraną Łącką gruszkówkę! trza by się kiedyś umówić i to nie na ping-ponga
Cytat: |
Człowiek nie jest taki, żeby flaszki nie kupił i nie poczęstował Kolegi |
no właśnie! a ja mam skitraną Łącką gruszkówkę! trza by się kiedyś umówić i to nie na ping-ponga
:
No koniecznie. Baaaardzo dawno nie piłem gruszkówki.
Ale to już chyba po zlocie?
Rudolf, dawaj, dawaj! Gościnne miasto Uć czeka
kadarius napisał/a: |
trza by się kiedyś umówić i to nie na ping-ponga |
No koniecznie. Baaaardzo dawno nie piłem gruszkówki.
Ale to już chyba po zlocie?
Rudolf, dawaj, dawaj! Gościnne miasto Uć czeka
:
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie zanęcajcie tak, bo wam się wielkie gryzonie na łeb zwalą .
No i jest OK bo rano do domu wracam
No i jest OK bo rano do domu wracam
Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.