gregch, witaj ..
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
:
Witaj gregch
:
gregch, I slusznie, slusznie - Witaj, witaj
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
witaj gregch,
:
Ostatnio zmieniony przez george 2011-09-28, 11:14, w całości zmieniany 1 raz
Dziękuję za miłe przywitanie na forum.W przypadku potrzeby czegoś w Czechach służę.Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez george 2011-09-28, 11:14, w całości zmieniany 1 raz
:
To moze jakis shipping pilsenera zamowimy od razu?
:
gregch witaj.
:
Z nieba byś mi spadł kolego tydzień temu, jak się jeden twój rodak "nesouhlasí se zasláním předmětu do zahraničí" I mnie TAAAAKAAA Rakieta poszła koło nosa
george napisał/a: |
Dziękuję za miłe przywitanie na forum.W przypadku potrzeby czegoś w Czechach służę.Pozdrawiam |
Z nieba byś mi spadł kolego tydzień temu, jak się jeden twój rodak "nesouhlasí se zasláním předmětu do zahraničí" I mnie TAAAAKAAA Rakieta poszła koło nosa
:
Witaj gregch i działaj działaj A ta infekcja, która cię dopadła, to jak wskazują niektóre tutaj przypadki medyczne nie jest łatwa do opanowania a w większości nieuleczalna a co najgorsze mutuje
George nie prowokuj bo okaże się że masz wielu serdecznych przyjaciół i jeszcze więcej ciężkiej fizycznej roboty z tym związanej
Ostatnio zmieniony przez Spam 2011-09-28, 19:04, w całości zmieniany 1 raz
gregch napisał/a: |
Witam wszystkich, kłania sie północno-wschodnia strona Polski. Do tej pory byłem fanem czasomierzy z ZSRR, a jak poczytałem to forum to zaraziłem się też innymi. Pozdrawiam Grzesiek. |
Witaj gregch i działaj działaj A ta infekcja, która cię dopadła, to jak wskazują niektóre tutaj przypadki medyczne nie jest łatwa do opanowania a w większości nieuleczalna a co najgorsze mutuje
george napisał/a: |
Dziękuję za miłe przywitanie na forum.W przypadku potrzeby czegoś w Czechach służę.Pozdrawiam |
George nie prowokuj bo okaże się że masz wielu serdecznych przyjaciół i jeszcze więcej ciężkiej fizycznej roboty z tym związanej
Ostatnio zmieniony przez Spam 2011-09-28, 19:04, w całości zmieniany 1 raz
:
Dobry wieczór wszystkim - z Katowic pozdrawia MaZoK
:
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Witamy w skromnych progach.
Płyn wziąłeś?
Płyn wziąłeś?