Co sądzicie o czymś takim :
link
??????????
Odpowiedz do tematu
: olipai w wersji military
Ostatnio zmieniony przez shapeshifter 2011-09-24, 14:51, w całości zmieniany 3 razy
Ostatnio zmieniony przez shapeshifter 2011-09-24, 14:51, w całości zmieniany 3 razy
:
Że nawet na zdjęciu crownguard wyglada jak kupa i odstaje. Jest szansa że dostaniesz gorszy
Werk taki sobie.
Werk taki sobie.
:
tak myślałem - ale zawsze warto zapytać
ALAMO napisał/a: |
Że nawet na zdjęciu crownguard wyglada jak kupa i odstaje. Jest szansa że dostaniesz gorszy
Werk taki sobie. |
tak myślałem - ale zawsze warto zapytać
:
Ostatnio zmieniony przez shapeshifter 2011-09-24, 15:24, w całości zmieniany 1 raz
Przy okazji zapytam jaki mechanizm jest w tym parnisie:
http://www.ebay.com/itm/4...#ht_4214wt_1270
??
http://www.ebay.com/itm/4...#ht_4214wt_1270
??
Ostatnio zmieniony przez shapeshifter 2011-09-24, 15:24, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez shapeshifter 2011-09-24, 15:23, w całości zmieniany 2 razy
pytam bo taki parnis do mnie jedzie a olipai zewnętrznie jest bardzo podobny.
Fakt ,że takie takie szczegóły jak osłona koronki w olipaiu - jednoznacznie wskazują by brać parnisa a nie olipaia
Fakt ,że takie takie szczegóły jak osłona koronki w olipaiu - jednoznacznie wskazują by brać parnisa a nie olipaia
Ostatnio zmieniony przez shapeshifter 2011-09-24, 15:23, w całości zmieniany 2 razy
:
Pomyśl zawczasu nad zmianą osłony koronki
ikar napisał/a: |
pytam bo taki parnis do mnie jedzie - dzięki za odpowiedź !! |
Pomyśl zawczasu nad zmianą osłony koronki
:
Dlaczego ?
Parnis wydaje się być dużo ciekawszy od olipaia chociaż na pierwszy rzut oka są podobne.
Ostatnio zmieniony przez shapeshifter 2011-09-24, 15:26, w całości zmieniany 1 raz
Tomek napisał/a: | ||
Pomyśl zawczasu nad zmianą osłony koronki |
Dlaczego ?
Parnis wydaje się być dużo ciekawszy od olipaia chociaż na pierwszy rzut oka są podobne.
Ostatnio zmieniony przez shapeshifter 2011-09-24, 15:26, w całości zmieniany 1 raz
:
Twój ma to coś:
a powinien mieć coś podobnego do crownguarda poniżej:
Dokupisz u każdego Majfrienda za kilka dolców .. Zmienisz sam, to się trzyma na dwóch śrubkach.
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2011-09-24, 19:06, w całości zmieniany 2 razy
ikar napisał/a: | ||
Dlaczego ? Parnis wydaje się być dużo ciekawszy od olipaia chociaż na pierwszy rzut oka są podobne. |
Twój ma to coś:
a powinien mieć coś podobnego do crownguarda poniżej:
Dokupisz u każdego Majfrienda za kilka dolców .. Zmienisz sam, to się trzyma na dwóch śrubkach.
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2011-09-24, 19:06, w całości zmieniany 2 razy
:
Odpowiedz do tematu
jasne