A jeśli chodzi o mnie - Tortuga, a potem dłuuugo nic...
Ta właśnie...
Odpowiedz do tematu
:
:
Zenton bez chrono - to by było coś!
A Helson robi jeden model i tylko jeden - SharkDivera. Reszta do mnie nie gada.
A Helson robi jeden model i tylko jeden - SharkDivera. Reszta do mnie nie gada.
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
M45
i specjalnie dla Ciebie M45 lume dial
bow napisał/a: |
Zenton bez chrono - to by było coś! |
M45
i specjalnie dla Ciebie M45 lume dial
Cytat: |
TECHNICAL SPECIFICATIONS
Bezel diameter 45mm / Lug to lug 53,5mm / Band 24mm / Height 17mm 2000m water resistant Automatic helium escape valve Antimagnetic 80000 A/m 4.3 mm sapphire glass with inside ar coating MOVEMENT: eta 2824-2 topgrade 5 positions adjusted strong superluminova on dial, hands and bezel bracelet links screwed with allen screws |
:
W środku to samo tylko cena sporo wyższa
Rudolf napisał/a: |
Koperta jak w Artego Sea King . |
W środku to samo tylko cena sporo wyższa
:
Mnie się to chrono nie podoba ani trochę. Tarcza jest jakaś taka napaćkana, a mały sekundnik na czaszce dziwnie wygląda Jak zwykły Blackbeard (szczególnie biały) jest według mnie świetny, tak Blackbeard chrono nie gada do mnie w ogóle.
Leszek, zgadzam się z Tobą w 100% Tortugę kupiłem przede wszystkim ze względu na kopertę - jest tak wyprofilowana, że zegarek jest super wygodny. Tortuga to najwygodniejszy zegarek jaki kiedykolwiek nosiłem. Tarcza jest wykonana dobrze, jest ładna - ALE jednocześnie jest bez wyrazu i po prostu nudna.
Bibliotek@rz napisał/a: |
Wszystko w tych zegarkach niby fajne, ale... No właśnie - ALE. Te tarcze są jakieś bez wyrazu, płaskie, indeksy nieciekawe, zwykły nadruk, zero przestrzenności, finezji i trójwymiarowości. Wielu małych, niezależnych producentów idzie w tym kierunku niestety. Wiem, że koszty, koszty, koszty... no nic. Szkoda po prostu. |
Leszek, zgadzam się z Tobą w 100% Tortugę kupiłem przede wszystkim ze względu na kopertę - jest tak wyprofilowana, że zegarek jest super wygodny. Tortuga to najwygodniejszy zegarek jaki kiedykolwiek nosiłem. Tarcza jest wykonana dobrze, jest ładna - ALE jednocześnie jest bez wyrazu i po prostu nudna.
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Odpowiedz do tematu
Czyli wynika z tego, że gros kopert to koperty generic...